Фото - Прорізувач Canpol babies полегшуємо процес появи перших зубчиків

Прорізувач Canpol babies полегшуємо процес появи перших зубчиків

Купити прорізувач – полегшити свербіж у яснах крихітки

 Прорізування зубчиків – болісний процес для малюка. Постійний свербіж у яснах та їх припухлість завдають крихітці значного дискомфорту. Малюк стає дратівливим, втрачає апетит, погано спить. Він бере усе до рота, щоб полегшити свербіж.  Малеча може травмувати чутливі ясна гострими предметами, тому під час прорізування зубчиків потрібно купити іграшку-прорізувач  

 Купити в Україні прорізував європейського виробника з бездоганною репутацією можна у інтернет-магазині Тигрес. Це офіційний інтернет-магазин компанії Тигрес, дистриб’ютора Canpol babies та LOVI. Ви можете замовити оригінальний прорізувач для зубів онлайн зі швидкою доставкою.

 Вибір прорізувача  - справа індивідуальна і залежить від потреб дитини. Найкраще дозволити дитині робити вибір самостійно. Тому у неї повинно бути кілька прорізувачів. Дітям швидко набридає одна іграшка й вони втрачають до неї інтерес. Однак варто знати, що існують різні прорізувані для задоволення різних потреб крихітки.

 Коли ясна дитини сильно набрякають і сверблять, тобто безпосередньо перед виходом зубчика, найкращий прорізувач  з ефектом охолодження. Такий прорізувач наповнений дистильованою водою. Просто помістіть його в холодильник на 10-15 хвилин і дайте малюкові. Охолоджений аксесуар заспокоїть біль в подразнених яснах крихітки. Він виготовлений з м'якого, міцного, нетоксичного матеріалу. Прорізувач у формі іграшки  легко брати і тримати маленькими ручками.
 Коли ясна сверблять й малюк починає постійно щось кусати, найкраще купити еластичний прорізував Canpol babies  Він виготовлений з м'якого, еластичного матеріалу, який допоможе полегшити біль. Форма аксесуара зручна для маленьких долоньок.   
Прорізувач Canpol babies виготовлений в оригінальному дизайні, в яскравих кольорах. Він привертатиме увагу малечі й розвиватиме координацію рухів.

Польський виробник пропонує й аксесуари, які поєднують функції  прорізувача та іграшки. Малюк гратиметься та заспокоюватиме свербіж у яснах одночасно. Блакитні, жовті, рожеві чи зелені. Обирайте прорізувачі різних кольорів, щоб надовше утримати увагу дитини.

  Вибираючи гризунець, переконайтесь, що він легкий і зручний, щоб дитина могла самостійно тримати його в своїх маленьких руках. Обов’язково звертайте увагу на склад та колір іграшки. Купуйте прорізувачі перевірених брендів. Адже цей аксесуар малеча постійно братиме до рота. Він не повинен втрачати колір чи викликати алергії.

Купуйте одразу кілька прорізувачів, так ви полегшите болісний процес прорізування зубів та покращите настрій крихітці.