Фото - Купити розвиваючу іграшку в інтернет-магазині Тигрес 

Купити розвиваючу іграшку в інтернет-магазині Тигрес 

  Розвиваючі іграшки стимулюють мовні та моторні функції малюка, не лише забавляють,а розвивають необхідні вміння.Але спочатку треба заохотити дитину до гри. Для цього виробники іграшок роблять забавки для дітей яскраві та різнокольорові. У батьків, які хочуть купити розвиваючу іграшку, виникає запитання, чи безпечна яскава іграшка?  Про якість іграшки свідчить інформація на упаковці, яка має бути нанесена згідно чинного законодавства. Перед тим як купити розвиваючу іграшку, переконайтеся, що на упаковці є наступна інформація:

  • Назва та адреса виробника
  • Назва та адреса імпортера/уповноваженого представника (якщо товар іноземного походження)
  • Тип іграшки, її назва
  • Дата виготовлення та/або номер партії, строк придатності
  • Вікове обмеження та вікове призначення іграшки
  • Попередження та застереження щодо використання
  • Інструкція: експлуатація, умови догляду та зберігання

 Купити розвиваючу іграшку 

  Іграшка має «дорослішати» разом з крихіткою. Купити першу розвиваючу іграшку можна новонародженій дитині. Різноманітні брязкальця, мобілі, гризунці. Коли мине період новонародженості дитина почне реагувати на яскраві кольори та кумедні звуки. Іграшки привертатимуть увагу дитини й розвиватимуть координацію рухів.  Якщо купити розвиваючий килимок, то малюк зможе поступово звикати гратися самостійно

  Після дванадцяти місяців дитину цікавитиме усе навколо. Яскраві розвиваючі пірамідки, сортери, кубики та мозаїки з великими деталями, допоможуть вам зосередити малого непосиду та розвивати дрібну моторику рук,яка відповідає за розвиток мовлення та здібності малечі.  

  На другому році життя можна купити конструктор з великими безпечними деталями, дитячу залізницю та м’які іграшки, які розвиватимуть тактильні відчуття.

  На третьому році життя дітей цікавлять рольові ігри. Будиночки та меблі для ляльок, дитячий посуд, парковки та авто треки – іграшки, які дозволяють малюкам фантазувати та відтворювати у грі ситуації, які вони бачать в реальному житті.

Розвиваючі іграшки можна купити або замовити онлайн в інтернет-магазині з відмінною репутацією. Інтернет-магазин Тигрес – офіційний магазин українського бренду Tigres.

Щоб замовити іграшку за кілька секунд, оберіть бажану позицію й натисніть кнопку «Купити». Менеджер інтернет-магазину зателефонує вам найближчим часом для уточнення контактної інформації.  Якщо ви замовите іграшку до 14:00, ми відправимо її в той же день!

Купуйте у нас - економте свій час!