Фото - Вчимо малюка їсти самостійно та дбаємо про довкілля з екологічним посудом LOVI

Вчимо малюка їсти самостійно та дбаємо про довкілля з екологічним посудом LOVI

Навчити малюка самостійно їсти – важливий етап в розвитку дитини.  Кожен малюк унікальний й потребує індивідуальних методів навчання, проте ми зібрали для вас декілька порад від фахівців, які стануть вам у пригоді.

 

  • Покажіть приклад. Малюки дуже часто навчаються через спостереження. Показуйте малюку, як користуватися ложечкою та як поводитися за столом.
  • Не перекормлюйте малюка. Пам'ятайте, дитина відчуває скільки їжі необхідно. Не змушуйте дитину їсти більше, ніж вона хоче.
  • Підтримуйте бесіду за столом. Хоча малюк ще не може говорити, він прислухається та вчиться. Розмовляйте - це допоможе зробити процес споживання їжі цікавішим та веселішим.
  • Давайте малюку можливість вибору. Давайте малюку вибирати, що він хоче їсти та скільки. Це допоможе дитині відчути себе незалежнішим та збільшить його бажання їсти самостійно.
  • Створюйте приємну атмосферу. Щоб навчання малюка їсти було успішним, створіть приємну атмосферу за столом.
  • Не переймайтеся брудом. Малюк може не завжди діяти відповідно до плану, але це нормально. Дозвольте дитині досліджувати їжу та не переймайтеся, якщо він розкидає її по столу.
  • Придбайте окремий посуд для дитини. Звертайте увагу на безпечність та екологічність столових предметів для дитини.

Pistachio – колекція еко посуду для малюків

Перший посуд для дитини - важливий елемент в процесі знайомства малюка зі світом їжі. Він повинен бути безпечним та  зручним  для маленьких дітей. Європейський бренд  LOVI створив посуд з натуральної сировини, а саме з переробленого деревного волокна.

Колекція Pistachio -  екологічний посуд, який виготовлений з 20% переробленого деревного волокна, що робить його екологічно чистим. При виготовленні посуду використовуються безпечні матеріали, які не містять бісфенолу А (BPA), фталатів та інших токсичних речовин. Перероблене деревне волокно - це екологічно чиста та стійка до забруднень сировина, яка забезпечує надійність та міцність посуду. У колекції тарілочки, мисочки, ложечки та кружки у різних відтінках. Ви можете підібрати кольорову гаму, що максимально пасуватиме до інтер’єру вашої кухні й посуду, щоб малюк почував себе дорослим й швидше навчився самостійно їсти.

Замовляйте еко посуд LOVI й насолоджуйтеся материнством та дорослішанням своєї крихітки!