Фото - М’які іграшки ТМ Tigres – подарунок з душею!

М’які іграшки ТМ Tigres – подарунок з душею!

М’які іграшки створюють затишок навколо дитини з перших днів. Вони доповнюють дитячу кімнату та заспокоюють крихітку.  Пухнасті звірята – перші друзі малюка з якими дитина почне гратися. Вони впливають на емоційний стан малюка,  розвивають навички спілкування, сприяють  проявам турботи та любові. Тому варто купувати м’які іграшки дітям з народження.

Обираючи іграшку зверніть увагу на якість!

М’які  іграшки  виготовляють  з ворсистих або комбінованих  тканин. Щоб переконатися у якості тканини,  візьміть іграшку в руки та легенько потягніть за ворс, він не повинен лишатися у ваших руках. Зверніть увагу на її очі та носик, вони повинні бути міцно прикріплені. Для безпеки дітей до 3-х років краще обрати іграшку з вишитими елементами.  Іграшка не повинна мати різкого запаху і неприродно яскравого кольору. Обираючи будь-яку іграшку для дитини, звертайте увагу на виробника. Найкраще купувати іграшки в спеціалізованих магазинах або на офіційному сайті виробника.

Колекція «Кращий друг» для найменших

ТМ Tigres, український виробник товарів для дітей, пропонує унікальну колекцію іграшок"Кращий друг", безпечних для дітей з народження. Животик, що шарудить, приверне увагу малюка й розвиватиме тактильні відчуття, а спеціальні гранули, що використовуються при наповненні іграшки, розвиватимуть дрібну моторику руку, яка відповідає за мовлення дитини. 

Безпечні  матеріали, якісна вишивка, яскраві кольори та оригінальний дизайн – «Кращий друг» сподобається і малюкам, і дошкільнятам, і школярам. Симпатичні ведмежатко, зайчик, котик,  курчатко, пандочка, совеня та мишеня – чудові антидепресанти та унікальна прикраса на рюкзак. «Кращий друг» заспокоїть малечу в дитячому садку та допоможе адаптуватися в школі.   

Збирайте колекцію «кращих друзів»  та вчіться розмовляти, досліджувати, вивчати та пізнавати світ разом з нами!

У нашому інтернет-магазині ви можете придбати безпечні м’які іграшки для дітей та дорослих. Для їх виготовлення ТМ Tigres використовує сертифіковані матеріали та силіконізоване гіпоалергенне волокно. Милі та кумедні звірятка, фантастичні герої та м’якенькі іграшки-подушки стануть найкращими друзями для Ваших діток, а дорослим ще довго нагадуватимуть про свято.

У нас ви зможете обрати іграшки на

  • Перше побачення.
  • День народження.
  • Новий рік.
  • День закоханих.
  • 8 березня.

  М’які іграшки ТМ Tigres – виготовлені з душею!