Фото - Пісочні набори з улюбленими героями Disney - для яскравого та незабутнього літа!

Пісочні набори з улюбленими героями Disney - для яскравого та незабутнього літа!

 

Сонячна тепла погода – справжня літня казка для малюків. День стає довшим, отже можна досхочу бавитися на вулиці в улюбленій пісочниці.

Для дітей двох-трьох років пісочниця – справжній рай. Граючись малюк пізнає навколишній світ, фантазує, позбавляється своїх страхів та знаходить перших друзів.

 Особливо гра в піску корисна для сором’язливих не комунікабельних діток, які не вміють гратися зі своїми однолітками. Щоб таким малюкам легше було адаптуватися у дитячому садку, фахівці рекомендують частіше їм бавитися на дитячому майданчику та знайомитися з іншими малятами.

Щоб гра була веселою та пізнавальною, а знайомство цікавішим, беріть з собою на прогулянку пісочні набори ТМ Tigres з улюбленими героями.

Яскрава, ліцензійна серія наборів для піску Disney by ТМ Tigres  із  зображеннями героїв улюблених мультфільмів – must have для кожної дитини. На кольорових відеречках зображені улюблені:

 

Відеречко має зручну для маленьких долоньок ручку, лопатка та граблі невеличкі, проте міцні, пасочка та сито ідеально доповнюють набір для піску. Яскраві насичені кольори, міцна та якісна пластмаса – пісочні набори від вітчизняного виробника вже багато років користуються популярністю серед українців.

У нашому інтернет-магазині, ви можете купити пісочний набір, який малюк з задоволенням братиме з собою на прогулянку. Радимо придбати одразу кілька наборів для піску і вчити дитину ділитися іграшками з іншими малюками. Так ви уникнете неприємних ситуацій і спільна гра допоможе дітям адаптуватися в соціумі.

Набори для піску незамінні для гри на пляжі. Малюк збиратиме камінчики та мушлі, й будуватиме морські замки на березі.

Для дітей шкільного віку придбайте набір «Піксель». Він виготовлений в стилі сучасних дітей і обов’язково сподобається малюкам молодшого шкільного віку для яких гра з піском та камінчиками теж дуже важлива. Дрібні часточки діють точково на дитячі пальчики та тренують дрібну моторику рук. І якщо в юному віці вона впливає на розвиток мовлення, то школярам розвиток дрібної моторики рук допомагає здобути навичку письма, креслення та малювання.   

Купуйте пісочні набори онлайн. Швидка доставка, гарантія якості та яскраве літо вам гарантоване!