Фото - Велика машинка – особливий подарунок під ялинку!

Велика машинка – особливий подарунок під ялинку!

Розмір машинок, які подобаються дітям змінюється прямо пропорційно віку дитини. Чим менший малюк, тим більші машинки йому подобаються. І якщо хлопчики 5-6 років колекціонують малесенькі моделі машинок, то дворічний автолюбитель оцінить велетенську машинку з серії Гігант ТМ Wader.

Варто пам'ятати, що дитині до 3 років не можна купувати машинку, та й будь-яку іншу іграшку з деталями розміром до 3 см. Діти в цьому віці часто пробують іграшки «на смак», і є ризик проковтування або вдихання дрібних деталей. Усі машинки з серії Гігант складаються з міцних та великих деталей.

Вибираючи велику машинку, слід звернути особливу увагу на її міцність і місткість. Модель повинна витримувати значне зусилля з боку дитини, тому що   вона буде на неї опиратися  Колеса теж мають бути великі, щоб іграшка була стійкою на поворотах. Отже, великі іграшкові машинки спеціально розробленої серії Гігант мають вражаючу вантажність - до 150 кг. Тому однозначно, що вага кожної дитини для них – просто дрібниця, яку вони з легкістю витримають. Всі з'єднання – надійні, а матеріал – дуже міцний. Машина розрахована на роки інтенсивного використання,  в будь-яку погоду.

  • Довжина машинки 55 см
  • Навантаження 150 кг
  • Сучасний дизайн
  • Ідеальна для дітей 1-5 років

Великі самоскиди з причепами дозволяють транспортувати кубики, пісок або інші іграшки. Ці машинки ідеальні для гри на вулиці і підійдуть дітям віком від 2-3 років і старше. Їхній головний недолік - великий розмір, що вимагає для гри просторого приміщення.

Гіганти мають сучасний дизайн, закруглені краї і яскраві кольори. Машинки прекрасно підходять як для гри вдома, так і для гри в саду або пісочниці До самоскиду ви можете приєднати причіп. Кузов вантажівки піднімається за допомогою спеціальної ручки

 

 Спеціальна модель для дівчаток

Розробники серії Гігант не забули і про «прекрасну половину» дитячої аудиторії. Для дівчаток створена спеціальна вантажівка в ніжній рожевій кольоровій гамі, з посмішкою, очима і віями. Хіба може дівчинка залишитися байдужою до такого чарівного дизайну? Але дизайн - єдине, що відрізняє цю вантажівку від інших машинок серії Гігант. По міцності, вантажності й функціональності вона абсолютно нічим не поступаються моделям для хлопчиків.

Великі іграшкові машинки Гіганти Ви можете придбати у нашому   онлайн-магазині. Обрана вами машинка, оперативно приїде до вашого міста, щоб дарувати  дитині «гігантську» радість, величезну користь і фантастичні враження!