Фото - ТОП 5 іграшок для гри та розвитку 2022 року

ТОП 5 іграшок для гри та розвитку 2022 року

Іграшки для дитини, не просто розвага. Граючись, малюки розвиваються та пізнають світ! Ми зібрали для вас ТОП 5 іграшок 2022 року за версією наших покупців.

1«Шість цеглинок»

Перше місце посідає конструктор «Шість цеглинок» . Популярність цього конструктора важко переоцінити. Саме завдяки новаційній системі за допомогою гри учні тренують пам’ять, розвивати моторику і творче мислення. Конструктор складається з шести деталей різних кольорів.

№ 2 «Моя перша мозаїка»

«Моя перша мозаїка» - яскрава іграшка  для дітей від одного року – займає почесне друге місце  Малюк із задоволенням складатиме  малюнки, вставляючи великі фішки в отвори на прозорій планшеті. У набір входить 10 малюнків та 54 великі різнокольорові фішки. Ви можете не хвилюватися, якщо раптом малюк вирішить спробувати якусь деталь іграшки «на смак». Пластмасові іграшки ТМ Tigres сертифіковані, не містять жодних шкідливих речовин, якісні та безпечні

№ 3 "Smart house"

Завершує трійку лідерів  сортер "Smart house" . Ця іграшка – справжній ігровий майданчик для малюка.    Ця іграшка - справжній інтелектуальний майданчик. Кожна частина будиночка - повноцінна окрема іграшка.

  • Рахівниця
  •  Сортер
  •  Годинник
  •  Планшетка з цифрами та буквами
  •  Планшетка з зображенням тварин, фруктів та транспорту

  Малюк гратиметься будиночком та розвиватиме дрібну моторику рук, увагу, пам’ять, посидючість, познайомиться з формами та кольорами. Завдяки своїй функціональності, іграшка довго утримуватиме увагу дитини й спонукатиме до гри.

 Будиночок можна розкласти на планшетки й давати їх по черзі. Обов’язково покажіть, як гратися іграшкою, як вставляти фігури у відповідні отвори. Називайте кольори, цифри та букви, а також назви тварин, фруктів та транспорту. Так ви розвиватимете пам’ять малюка та його уважність. Вчіть додавати на рахівниці. Перебираючи пальчиками дрібні елементи, малюк розвиватиме дрібну моторику рук, яка відповідає за розвиток мовлення.

№4 Мозаїка "Металик"

Мозаїка «Метелик»  - іграшка для розвитку дітей від трьох років.

Мозаїка складається з різнокольорових фішок, книжечки з малюнками та планшетки стильного сірого кольору. Дитина складатиме різнокольорові фігурки на планшетці та розвиватиме моторику, пам’ять та увагу. Малюк може відтворювати малюнок з картинки, або ж складати конструкції, що виникають в уяві

№5 Конструктор

Конструктор – іграшка, яка ніколи не набридне дитині! Адже щоразу можна скласти щось нове. Безпечний конструктор від українського виробника складається з 244 кольорових деталей щоб фантазувати та грати. А ще за допомогою конструктора діти розвивають соціальні навички та вчаться взаємодіяти в колективі. Тому наш конструктор, не даремно входить в п’ятірку найкращих іграшок, адже це must have для дитячих садочків.  

Замовляйте іграшки від української ТМ Tigres у нашому інтернет-магазині, або ж шукайте в магазинах вашого міста.

Грайтеся та розвивайтеся разом з нами!