Фото - Машинки для малюків обирайте на tigres.ua!

Машинки для малюків обирайте на tigres.ua!

Шукаєте машинку на подарунок, чи хочете просто порадувати маленького автолюбителя чи авто любительку? Заходьте на оновлений інтернет-магазин tigres.ua та обирайте онлайн. Tigres.ua – офіційний інтернет-магазин компанії Тигрес, українського виробника товарів для дітей. Тому, обираючи машинки у нас, будьте впевнені в їх бездоганній якості. У нашому інтернет-магазині також можна online купити розвиваючі іграшки та вибрати інші товари.

Зокрема tigres.com.ua пропонує широкий асортимент аксесуарів для мам і немовлят відомих польських торгових марок Canpol babies і LOVI , вироби ліцензійної серії Disney, ТМ Кlein і Wader

Машинки для хлопчиків і для дівчаток

Ми пропонуємо широкий вибір машинок для дітей від року. Зокрема, Іграшкові машинки авто Kid Cars  представлені ​​в чудових яскравих комплектах з 12 маленьких, але дуже міцних машинок, виготовлених з високоякісної пластмаси. Машинки можуть приєднуватися одна до одної й складати паровозик. Рухомі елементи роблять гру особливо цікавою. Ці машинки ідеальні для однорічних малюків, адже зручні для маленьких долоньок. Машинки серія "Middle truck"- реалістична копія справжніх будівельних машин. Вони багатофункціональні, виготовлені з легкої, але міцної пластмаси, стійкої до погодних умов. Тому будівельні машинки підходять як для гри в приміщенні, так і на вулиці.

Машинки серії Серія Super Tech Truck – реалістичні набори спецтехніки для юних будівельників, вони складаються з кількох машинок, тому малюку буде цікаво з ними гратися.  Машинки серії Mini Truck - невеликі,  яскраві й зручні. Різноманітні сміттєвози, самоскиди, вантажівки для захопливої гри

На tigres.ua представлені машинки різного розміру та кольору, від маленьких до машинок-гігантів. Ви можете обрати машинки в коробці, адже малюки люблять розпаковувати машинки, та використовувати коробки як гараж.

  Купуйте у нас – економте свій час