Фото - Мобіль на ліжечко Canpol babies – забавляє та розвиває малюка з перших днів життя

Мобіль на ліжечко Canpol babies – забавляє та розвиває малюка з перших днів життя

  Пізнання навколишнього світу малюка розпочинається з розвитку тактильних, зорових, смакових та слухових відчуттів. Мамині обійми, її голос та аромат стають першими стимулами для розвитку малечі. Малюк впізнає знайомий стук   серця, коли матуся бере його на руки, й одразу заспокоюється. Поступово дитина звикає до інших звуків, що її оточують.

Купити мобіль на ліжечко – подарувати матусі трішки вільного часу

З перших днів  життя привчайте малечу до приємної мелодії, яку відтворюють дитячі мобілі. Це спеціальні музичні карусельки з підвісними фігурками, які кріпляться на ліжечко. Лежачи на спині, малюк з цікавістю буде розглядати яскраві підвісні іграшки на ліжечко, і слухати музику. Каруселька розважатиме малюка й у мами з'явиться кілька хвилин для відпочинку.

Каруселька  Canpol babies – іграшка

  У інтернет-магазині Тигрес можна купити карусельку на ліжечко Canpol babies з м’якими або пластмасовими іграшками, різноманітних кольорів та з чарівними дитячими мелодіями. 

 У перший місяць карусель заспокоюватиме дитину. У віці від двох до трьох місяців крихітка починає тягнутися долоньками до різних предметів. Яскраві іграшки стимулюватимуть малечу схопити предмет, що рухається й розвиватимуть хватальний рефлекс. В цьому віці в маленької людини відбувається включення центрів тактильного сприйняття й захоплення долонями іграшок різної текстури позитивно впливає на розвиток нервової системи. 

Карусель на ліжечко Canpol babies стимулює

  • розвиток зору

  • розвиток слуху

  • координацію рухів

  • розвиток дрібної моторики рук

  Мобіль на ліжечко європейського виробника, виготовлений  виключно з безпечних матеріалів. Надійне кріплення та якісні деталі гарантують довговічність конструкції. Малюк зможе гратися іграшкою до трьох років, адже фігурки каруселькі - окремі повноцінні іграшки.

  У інтернет-магазині Тигрес представлені оригінальні мобілі для новонароджених європейського бренду Canpol babies, що мають сертифікати якості та відповідають українським та європейським стандартам. 

Насолоджуйтесь материнством разом з нами!