Фото - Молоковідсмоктувач – аксесуар, який допоможе зберегти форму грудей

Молоковідсмоктувач – аксесуар, який допоможе зберегти форму грудей

  Материнське молоко – це найкраще, що може дати матуся у перші місяці життя малечі. Разом з поживною їжею малюк отримуватиме порцію атнитіл, які захищатимуть дитину та зміцнюватимуть імунітет. Важливо годувати дитину грудьми протягом перших шести місяців.

  Після народження крихітки матуся може відчувати проблеми з лактацією. Молоковідсмоктувач ТМ LOVI допоможе налагодити грудне вигодовування та зберегти форму грудей.  Груди у перші дні після народження дитини надзвичайно чутливі. Коли соски запалені й біль стає нестерпною, варто використовувати молоко відсмоктувач та пляшечку, яка не шкодить грудному вигодовуванню. У перші дні, якщо молока не достатньо, молоковідсмоктувач допоможе стимулювати лактацію. Якщо молока забагато й груди надто наповнені, перед прикладанням дитини варто також зцідити частину молока, щоб малюк отримав поживне «заднє» молоко.

 Приблизно на 3-5 добу у мами виробляється занадто багато молока. Поки процес налагодиться й молока прибуватиме стільки, скільки необхідно малюку, важливо зціджувати груди, не чекаючи відчутя тяжкості. Адже надлишок рідини розтягує шкіру й псує форму грудей.

 Двофазний Електричний Молоковідсмоктувач LOVI Expert - експерт у розв’язанні проблем з лактацією. Він ніжно та безболісно зціджує молоко, за допомогою інноваційної технології 3D Pumping.

Силіконова насадка працює в Технології 3D – імітує процес ссання малюком: ефективно та ніжно.

 Технологія силіконової насадки дозволяє стимулювати сосок повністю. Працюючи всією своєю поверхнею, спеціальна насадка масажує, стимулює та смокче сосок так само, як це робить малюк. Його дизайн та функціональність, так само як в випадку двофазного молоковідсмоктувача, чудово відображають природній ритм ссання малюка.

Висока продуктивність: молоковідсмоктувач LOVI Expert забезпечує безболісне та комфортне зціджування молока за короткий час. Середні результати протягом одного зціджування: 100 мл за 10 хвилин.

  • Зціджує молоко в природному, 2-фазному ритмі (стимуляція та глибоке ссання)
  • 9 рівнів регулювання
  • Простий у використанні - легко складати та використовувати
  • Сенсорна панель та виразний дисплей полегшують його використання
  • Працює без підключення або від мережі – без підключення може працювати до 3 годин
  • Можливість ручного зціджування
  • Зручний та практичний футляр для зберігання молоковідсмоктувача

Молоковідсмоктувач LOVI допоможе налагодити грудне вигодовування, стане в пригоді, під час лактаційних кризі й збереже форму ваших грудей.

Замовляйте молоковідсмоктувач у нашому інтернет-магазині з безкоштовною доставкою й насолоджуйтесь грудним вигодовуванням разом з ТМ LOVI.