Фото - Мрієте, щоб малеча почала швидше розмовляти?  Розвивайте дрібну моторику рук за допомогою іграшки "Моя перша мозаїка"

Мрієте, щоб малеча почала швидше розмовляти? Розвивайте дрібну моторику рук за допомогою іграшки "Моя перша мозаїка"

 Чому одні малюки починають швидше розмовляти, а інші довше залишаться "мовчазними"? Виявляється розвиток мовлення можна й потрібно тренувати за допомогою іграшок. "Моя перша мозаїка" розроблена фахівцями ТМ Tigres, щоб спонукати малечу у грі розвивати дрібну моторику рук, яка відповідає за розвиток мовлення.

Дитяча мозаїка – яскрава і захоплива іграшка. Вона розвиває уяву, тренує просторове мислення, знайомить дитину з кольорами та розмірами.  Малеча полюбляє малювати, але головною відмінністю мозаїки від малювання є те, що при малюванні дитина актуалізує образ спонтанно, малюючи палички, кружечки й квадратики, а щоб побудувати зображення з мозаїки, потрібно довго утримувати в пам'яті це зображення.

Іграшка допомагає розвивати

  •     творчі здібності, уяву, образне мислення, колірне сприйняття;
  •     координацію рухів, дрібну моторику і спритність рук;
  •     логіку, інтелект і увагу дитини.
  •     терплячість та посидючість

Обираючи розвиваючу іграшку, зверніть увагу на маркування на коробці. Іграшки 3+ не підійдуть для дванадцятимісячних малюків, бо містять дрібні деталі. Тоді як іграшки 3+ будуть цікаві й безпечні для крихіток  від трьох років.

     "Моя перша мозаїка" – розвиваюча іграшка для дітей від дванадцяти місяців. 10 яскравих картинок, прозора планшетка для зручності, великі фішки та зручна основа – ця іграшка бездоганний подарунок на перший День народження крихітки. Адже у дванадцять місяців малюку  цікавий принцип з'єднання деталей, колірна гамма фішок та  їх форма.

 Фішки «Моєї першої мозаїки» великої форми. Їх зручно брати маленькими долонями та вставляти в отвори на планшетці. З цією іграшкою ви розпочнете вивчення кольорів та будете розвивати дрібну моторику рук. В ранньому дитинстві малюки вчаться більше ніж в дорослому житті. Головне не втрачати дорогоцінний час, купувати іграшки відповідно віку дитини та гратися разом, пояснюючи принцип складання мозаїки та пазлів. Називайте кольори та форми, складайте дерева та квіти, розповідайте різні історії про фігури, які зображені на картинках.

 Замовляйте мозаїку онлайн й замість того, щоб шукати іграшки в магазинах, витрачайте цей час на спілкування зі своїми