Фото - Зберіть колекцію іграшок-антистресів «Кращий друг» для усієї сім’ї

Зберіть колекцію іграшок-антистресів «Кращий друг» для усієї сім’ї

  Розвиток тактильних відчуттів необхідний малюкам з народження.  Торкаючись пальчиками до різних предметів,  дитина розвиває дрібну моторику рук, що впливає на розвиток мовлення та інтелектуальні здібності. Тому важливо давати малечі іграшки, як тільки дитина почне навіть недовго утримувати їх в долоньках. Особливою популярністю серед матусь користуються пластмасові брязкальця. Однак важливо, щоб дитина гралася іграшками різної текстури.

  Ми пропонуємо Вам колекцію чудових  антистресів «Кращий друг». М’які та ніжні, бездоганні для малюків з народження. Животик, що шарудить, приверне увагу малюка й розвиватиме тактильні відчуття, а спеціальні гранули, що використовуються при наповненні іграшки, розвиватимуть дрібну моторику руку, яка відповідає за мовлення дитини. 

  Безпечні  матеріали, якісна вишивка,  яскраві кольори та оригінальний дизайн – «Кращий друг» сподобається і малюкам, і дошкільнятам, і школярам. Симпатичні ведмежатко, зайчик, котик,  курчатко, пандочка та совеня – чудові антидепресанти та унікальна прикраса на рюкзак. «Кращий друг» заспокоїть малечу в дитячому садку та допоможе адаптуватися в школі.   

«Кращий друг» - іграшка для усієї сім’ї

Психологи довели, що людям, а особливо дітям подобається  крутити  в руках та перебирати пальцями  різні предмети. Це допомагає розслабитися і сконцентруватися.  Так з’явилися різноманітні антистреси, які сьогодні дуже популярні.  Однак не завжди антистреси безпечні. Тому, купуючи їх, уважно читайте склад  матеріалу з якого виготовлена іграшка, зверніть увагу на аромат  та колір.

Особливою популярністю користуються м’які антистреси:

  • такі аксесуари довговічні і практичні.
  • вони реалістичні, викликають позитивні асоціації
  • моделі надійні, не рвуться
  • екологічність їх не викликає сумнівів, вони  виготовляються  з безпечних матеріалів, що не викликають алергію.

Колекція «Кращий друг» - іграшки-антистреси для всієї родини.  Збирайте колекцію «кращих друзів» та вчіться розмовляти, досліджувати, вивчати та пізнавати світ разом з нами!