Фото - «Моя перша мозаїка» - іграшка, яка подарує вам час!

«Моя перша мозаїка» - іграшка, яка подарує вам час!

  Світ іграшок різноманітний та яскравий. Нова іграшка завжди викликає інтерес в малюків. Одними іграшками маля бавиться довго, а до інших - дуже швидко байдужіє.

  Але є іграшки, які здатні перевтілюватися щоразу, як тільки цього забажає дитина! Це конструктори та мозаїки.

  Конструктори й мозаїки  - іграшки,  які дозволяють дитині щоразу створювати щось нове, фантазувати, руйнувати та будувати. Складаючи щось з невеликих частинок, дитина тренує дрібну моторику рук, яка впливає на розвиток мовлення та інтелектуальні здібності.  Якщо дитина створює конструкцію з малюнка – розвиває зорову пам’ять, якщо ж складає щось уявне – розвиває фантазію.

Купити мозаїку 1+

Мозаїка - це іграшка, яка складається з дрібних елементів й тому призначена для малюків 3+  Але розвивати дрібну моторику рук варто з раннього віку. Саме для найменших, фахівці створили «Мою першу мозаїку» - іграшка складається з великих фішок й  призначена для дітей 1+

Увагу однорічних малюків важко втримати. Коли дитина почне впевнено ходити, для батьків настає час постійного руху. Маля довго не затримується на одному місці, й постійно перебуває в пошуках нового. «Моя перша мозаїка» завдяки яскравим різнокольоровим фішкам та цікавим малюнкам приверне увагу дитини й мотивуватиме до гри.

«Моя перша мозаїка»  - принцип гри

Іграшка складається з 54 фішок п’яти різних  кольорів, десяти малюнків, прозорої планшетки й зручної основи.

Планшетку необхідно вставити в основу, попередньо розмістивши на ній малюнок. На планшетці є отвори, куди дитина вставлятиме фішки відповідного  до кольору на малюнку.  Щоб дитина зрозуміла принцип гри, необхідно показати як складати мозаїку. Періодично змінюйте малюнки й іграшка довго не набридне дитині. Поки непосида складатиме мозаїку, ви матиме трохи часу для себе.

Купити мозаїку – вивчити з дитиною кольори!

Фішки іграшки виготовлені у п’яти різних кольорах. Якщо називати їх дитині, то маля швидко запам’ятає кольори. Ви можете додавати й віднімати фішки тренуючи математичні здібності дитини.

Фахівці наголошують, що ранній розвиток дитини повинен відбуватися у формі гри. Від 1 до 3 років малюк запам’ятовує значну кількість інформації, вчиться розмовляти й розвиває важливі для майбутнього успіху вміння. Саме від іграшок, якими грається маля, від оточення, в якому росте дитина й від спілкування з рідними залежить її розвиток.

Купуйте дитині безпечні яскраві іграшки. Грайтеся та розвивайтеся!