Фото - Найпопулярніші моделі машинок WADER  - купити за акційною ціною!

Найпопулярніші моделі машинок WADER - купити за акційною ціною!

WADER – якість перевірена часом

Понад 25 років іграшки з яскравим логотипом WADER асоціюються в батьків з бездоганною якістю. Асортимент європейського бренду вражає своїм різноманіттям. Набори для піску,  пазли, конструктори, мозаїки, гаражі, парковки – іграшки найвищої якості для гри та розвитку дітей.

Розвиваюча серія створена для малюків від 1+, а гаражі, парковки та машинки вадер для дітей 3+

Щоб іграшки відповідали інтелектуальним та фізичним здібностям дитини, уважно читайте інформацію від виробника й купуйте іграшку відповідно віку.

Машинки бренду WADER – це п’ять серій тематичних іграшок різних розмірів та кольорових рішень. Іграшки серії  Gigant призначені для найменших малюків 1+. Вони витримують навантаження у 150 кг!

А вантажівки серії Magic Truck створені для трирічних малят. Але вони багатофункціональні та оригінальні, тому будуть цікаві й для дітей молодшого шкільного віку.

Найпопулярніші моделі WADER

Сміттєвоз, поліцейська та швидка – саме ці моделі користуються найбільшою популярністю серед дітей.

У нашому інтернет-магазині можна купити машинку сміттєвоз чи замовити онлайн машинку поліція за акційною ціною.  Це машинки з серії Magic Truck – велетенські реалістичні вантажівки, що світяться в темряві. Малюк буде в захваті від функціоналу та розмірів вантажівки. Машинки з серії Magic Truck – ідеальний подарунок для хлопчика!

 Автопарк "Magic Truck" це:

  • Міцність і довговічність. Машинками можуть гратися діти кількох поколінь.
  • Реалістичність. Вантажівки максимально точно відтворюють функції справжніх авто.
  • Функціональність. Увесь спецтранспорт має багато функцій та знімних деталей. 
  • Фантастичність. Фари, які світяться без батарейок, абсолютно безпечні для дітей.
  • Призначений для дітей 3+

Іграшки Вадер – міцні та надійні, стійкі до погодних. У нашому інтернет-магазині можна замовити машинку сміттєвоз та поліцейську машинку за акційною ціною.