Наповнюйте дитинство кольорами, купуйте яскраві іграшки ТМ Tigres

   Розвиток дитини, її емоційний стан залежать від атмосфери в родині, від оточення в якому виховується малюк, від кольорів, які наповнюють дитинство.

   Особливе місце займають іграшки, якими малеча грається в перші роки свого життя. Вони допомагають не лише пізнавати світ, а впливають  на розвиток й здоров’я крихітки. Радимо купити іграшку, яка буде безпечною й відповідатиме фізичним та розумовим здібностям крихітки. Іграшка призначена для дитини у три роки, буде надто складною для однорічних малюків. І навпаки, іграшка з позначкою 1+ не сподобається старшим діткам, адже буде для них занадто простою.

   Для найменших важливо купувати іграшки яскравих, природних кольорів. Психологи запевняють,  всім діткам принесуть користь і радість іграшки жовтого, зеленого та помаранчевого кольорів. "Funny train" – кольорова  функціональна іграшка, яка сприяє розвитку дрібної моторики рук, пам'яті, уваги та інтелекту. Іграшка-потяг призначена для дітей 1+, але буде цікавою та безпечною для шестимісячних малюків.

    "Funny train" – іграшковий потяг з пожежною драбиною та казковим ведмедиком-пожежником. Ця іграшка справжній конструктор. Щоб скласти потяг потрібно нанизувати кільця на основу. Кільця потяга безпечних й водночас зручних для маленьких ручок розмірів. Під час гри  дитина:

  • розвиватиме координацію рухів
  • познайомиться з кольорами
  • розвиватиме дрібну моторику
  • розвиватиме пам’ять та логічне мислення
  • фантазуватиме

 

   Щоб іграшка розвивала найважливіші вміння вашої крихітки, пограйтеся разом! Вигадайте ім’я для казкового пожежника. Змоделюйте ситуацію, коли  "Funny train" поспішає на допомогу іншим. Під час гри спілкуйтеся з малюком. Спочатку складіть потяг, називаючи кольори кілець. Потім залучайте до гри малюка. Попросіть, щоб  дитина дала вам кільце певного кольору. Навіть якщо малюк не запам’ятає з першого разу усі кольори, граючись дитина розвиватиме пам’ять й логічне мислення.   

  "Funny train" виготовлений з безпечних сертифікованих матеріалів й абсолютно безпечний  навіть для крихіток в яких активно ріжуться зубчики.  Купуйте іграшки української компанії Тигрес. Грайтеся та розвивайтеся!