Фото - «Обіймашки» - іграшки з якими малюк почуватиметься в безпеці!

«Обіймашки» - іграшки з якими малюк почуватиметься в безпеці!

   Обійми, це те, чого потребує малеча з перших хвилин свого життя. Для гармонійного розвитку крихітці, крім теплого одягу та корисної їжі, необхідне відчуття безпеки. Малюк найкраще почуває себе в обіймах рідних людей. Тактильні відчуття формують в дитини довіру до світу та заспокоюють.

  М’які іграшки допомагають малечі адаптуватися до світу

   Відчуття тепла та затишку необхідне не лише новонародженим. Відвідування дитячого садка – це перший крок малюка до самостійності. Крихітка починає залишатися довгий час без мами й, звісно, переживає неабиякий стрес. Допомогти малечі впоратися з хвилюванням може м’яка іграшка. Серія «Обіймашки» була створена дизайнерами бренду Tigres, щоб розвивати тактильні відчуття й дарувати відчуття безпеки.

  Вовчик, Тигрик, Котик, Лисичка,  Зайчик та Ведмедик – шість милих іграшок з довгими лапками створені спеціально для обіймів. Іграшки виготовлені з безпечного матеріалу й наповнені силіконізованим волокном, що зберігає тепло. Тому «Обіймашки» приємні на дотик. Милі усміхнені тваринки викликатимуть теплі емоції та забавлятимуть дитину.

   У трирічному віці діти люблять грати рольові ігри. Малеча сприймає іграшки, як живі істоти та, граючись, відтворює усе, що бачить в реальному житті.    

  Саме в рольових іграх відбувається соціальна адаптація дитини, її знайомство зі світом, пошук свого власного я. Подібні ігри для дитини просто необхідні, це новий етап розвитку.

   Крім того, поспостерігавши за рольовими іграми вашого сина чи дочки, ви зможете дізнатися багато нового про себе та інших дорослих, з якими спілкується малюк.  Діти дуже точно копіюють в іграх поведінку дорослих, і навіть їх інтонації. Можливо, поспостерігавши за розмовою дитини з м’якою іграшкою, ви впізнаєте себе.

«Обіймашка» - ідеальний подарунок

  Хочете зробити сюрприз дитині й не знаєте, що подарувати?  М’яка іграшка «Обіймашка» - ідеальний варіант.

  • Оригінальний дизайн
  • 100% безпечна сировина
  • Оптимального розміру - ідеально підходить для комфортної гри
  •  Гармонійне поєднання кольорів 

  Усі м'які іграшки ТМ Tigres виготовлені з безпечних гіпоалергенних матеріалів та відповідають українським стандартам якості. «Обіймашка» запакована в картонну упаковку й має презентабельний вигляд. Обійнявши іграшку вперше, малюк не захоче з нею розлучатися. Граючись, дитина розвиватиме емоційний інтелект, фантазію й тактильні відчуття.

   М’яка іграшка допоможе малюку впоратися зі своїми емоціями та адаптуватися до дорослого світу. Купуйте «Обіймашки» в магазинах вашого міста, або замовляйте онлайн в інтернет-магазині виробника.

Купуйте у нас – економте свій час!