Фото - М'яка іграшка  - подарунок родом з дитинства

М'яка іграшка - подарунок родом з дитинства

 Ви збираєтеся в гості й не знаєте, що подарувати дитині? Чи можливо йдете до дівчинки-підлітка й вагаєтеся, що обрати? А може хочете зробити приємний сюрприз коханій людині? М’які іграшки – ось рішення на усі випадки, адже вони не залишать байдужими ані дітей, ані дорослих!   

Сьогодні магазини іграшок переповнені різноманітними конструкторами, трансформерами, машинками та ляльками з сотнями аксесуарів. Іграшкова індустрія щороку дивує нас новими моделями.  Але серед усього цього різноманіття є іграшки, які користуються популярністю протягом багатьох років.  Звичайно ж, мова про м'які іграшки.

Плюшеві ведмедики, зайчики, мишки, їжачки та собачки подобаються дитині. Адже малюк вважає м’яку іграшку справжнім живим другом, з яким почуває себе в безпеці. Обирає ім’я, наділяє певними рисами характеру та із задоволенням засинає, обіймаючи  м’якого улюбленця.

  М’які іграшки розвивають тактильні відчуття з самого раннього віку, у дитини  покращується координація і моторика. Тому, купуючи іграшку на подарунок хлопчику або дівчинці, будьте впевнені – ви зробили правильний вибір!

Купуйте безпечні іграшки !

М’які  іграшки  виготовляють  з ворсистих або комбінованих  тканин. Візьміть іграшку в руки та легенько потягніть за ворс, він не повинен лишатися у ваших руках. Зверніть увагу на її очі та носик, вони повинні бути міцно прикріплені. Для безпеки дітей до 3-х років краще обрати іграшку з вишитими елементами.  Іграшка не повинна мати різкого запаху і неприродно яскравого кольору. Обираючи будь-яку іграшку для дитини, звертайте увагу на виробника. Найкраще купувати іграшки в спеціалізованих магазинах або на офіційному сайті виробника.

У нашому інтернет-магазині ви можете придбати безпечні м’які іграшки. Адже для їх виготовлення ТМ Tigres використовує сертифіковані матеріали та силіконізоване гіпоалергенне волокно. Милі та кумедні звірятка, фантастичні герої та м’якенькі іграшки-подушки стануть найкращими друзями для ваших діток.  

У нас ви зможете обрати іграшки на

  • Перше побачення.
  • День народження.
  • Новий рік.
  • День закоханих.
  • 8 березня.
  • Професійне свято

Такий пухнастий подарунок ще довго нагадуватиме про свято, бо м’які іграшки ТМ Tigres – виготовлені з іграшки з душею!

Купуйте у нас - экономте свій час!