Фото - Як правильно підігріти їжу для дитини

Як правильно підігріти їжу для дитини

Якщо малюк знаходиться на грудному вигодовуванні, підігрівати їжу не потрібно - адже він отримує цілюще мамине молочко, яке має температуру її тіла.А якщо виникла необхідність молочко зцідити і залишити на деякий час в холодильнику? Для того, щоб нагодувати такою їжею дитину, можна, звичайно підігріти її в мікрохвильовій печі, на водяній бані чи теплом власного тіла.

Однак всі ці способи мають недоліки.

Підігріваючи на водяній бані, складно домогтися потрібної температури. Користуючись теплом власного тіла, можна довести їжу до ідеальної температури  для  дитини однак, це займе дуже багато часу.

У мікрохвильовці можна виставити необхідну температуру, процес пройде досить швидко, проте ... педіатри в один голос стверджують - СВЧ піч не варто використовувати для дитячого харчування, а тим більше - для грудного молока. По-перше, прогрівання в ній відбувається нерівномірно, по-друге, фахівці стверджують, що після обробки їжі в мікрохвильовій печі, значно зменшується кількість корисних речовин в ній. При високочастотному впливі на грудне молоко гублятся його імунні властивості.

Так що ж робити? На щастя, на допомогу матусям приходять сучасні пристрої, в яких враховані всі складнощі такого делікатного процесу, як підігрів дитячого харчування.      

Підігрівач для дитячого харчування LOVI розігріває суміш чи грудне молоко дбайливо і  швидко. При такому розігріванні, на відміну від мікрохвильової печі, зберігаються практично всі вітаміни та інші корисні речовини  Крім цього, у підігрівача дитячого харчування LOVI є ще безліч корисних функцій - він автоматично встановлює час підігрівання їжі і утримує задану температуру, стільки часу, скільки буде необхідно. У будь-який момент ви можете нагодувати свого малюка без зволікання. Достатньо 6-8 хвилин, щоб нагріти 150 мл молока. Підігрівач LOVI універсальний - підходить майже для всіх пляшечок, та баночок з готовою їжею.Коли ж їжа розігріється до потрібної температури, розумний підігрівач повідомить вам про це зеленим світлом сигнальної лампочки.

З підігрівачем LOVI їжа для малюка завжди буде ідеальної температури.