Фото -  Основні проблеми грудного вигодовування й одне просте рішення

Основні проблеми грудного вигодовування й одне просте рішення

Грудне вигодовування - це запорука формування міцного імунітету у дитини. Саме через молоко матері немовля отримує усю необхідну кількість жирів, вуглеводів та мікроелементів, адже у порівнянні зі штучними сумішами, які містять до 40 компонентів, у молоці мами їх налічується близько 400. На думку лікарів, це – найкраща їжа для дитини, травлення якої ще добре не налагоджене. Однак, навіть під час такого корисного і, здавалося, природного процесу можуть виникнути проблеми - погана лактація, надлишок молока, болючий процес зціджування тощо.

Проблеми з лактацією

Часто дитина втомлюється смоктати груди, якщо молока мало. Аби забезпечити маля потрібною кількість їжі мамам радять частіше прикладати немовлят до грудей. Але це не завжди зручно чи в силу певних обставин можливо. Проблеми також можуть виникнути, якщо молока забагато. Молодим мамам, аби не допустити застійних процесів (лактостазу) потрібно зціджувати молоко. Застій молока може спричинити чималі проблеми під час грудного вигодовування. Якщо вчасно не зреагувати на перші симптоми (підвищення температури, біль у грудях, поява твердих грудок  у грудях) може виникнути мастит – запалення молочної залози. Впоратися з проблемами лактації мамам допомагає молоковідсмоктувач.

Доведено, що молоковідсмоктувач  LOVI допомагає розв’язувати проблеми з лактацією на 85%.Він забезпечує дбайливий захист лактації. Також перевірено його ефективність при серйозних застійних процесах молока.

Незручність зціджування

Для сучасної активної жінки процес зціджування може приносити багато незручностей. Сьогодні мами, перебуваючи в декретній відпустці, активно займаються своїми справами, не прив’язуючи себе до дому. Відгуки молодих мам свідчать, що апарат для зціджування молока  дозволяє зробити цей процес значно комфортнішим і швидшим. 

Біль при зціджуванні

Матусі також знають, що біль при зціджуванні – проблема, яку просто так не замаскуєш. Молковідсмоктувач  LOVI, навіть, якщо у молодої мами дуже пошкоджені соски, забезпечить безболісне і комфортне зціджування. Згідно з результатами тестування, відсоткова частка молодих мам, які підтверджують безболісне зціджування за допомогою молоковідсмоктувача LOVI складає 95%.

Молоковідсмоктувач ручний Expert 3D Pumping від LOVI - інноваційна 3D технологія відсмоктування.  Ручний Молоковідсмоктувач Expert 3D Pumping допомагає мамам, які  мають мають проблеми з годуванням грудьми або зі зціджуванням молока.

Молоковідсмоктувач незамінна річ яка допоможе матусям налагодити грудне вигодовування й стане в нагоді при лактаційних кризах. Замовляйте молоковідсмоктувач у нашому інтернет-магазині й годуйте малечу з любов'ю!