Фото - Парковка, гараж чи трек WADER – одна  іграшка для кількох поколінь

Парковка, гараж чи трек WADER – одна іграшка для кількох поколінь

Гаражі, треки та парковки Вадер – яскраві багатофункціональні іграшки для дітей 1+

Відчути себе учасником  авторалі малюкам допоможуть багаторівневі гаражі та парковки WADER. Європейська торгова марка пропонує одно рівневі траси для найменших й багаторівневі паркінги, на яких треба дотримуватися правил дорожнього руху, для дітей старшого  віку.

ТМ WADER дбає про безпеку малюків. Якщо виробник вказує на упаковці вікову категорію 1 + це означає, що іграшка не містить дібних елементів й абсолютно безпечна для днадцятимісячних дослідників. Іграшка проходить тестування не лише на безпеку. Фахівці перевіряють розвиваючі якості гаражів та парковок. Так, функціонування парковки з ліфтом та під’йомником  не зрозуміле для однорічної дитини, але малюки трирічного віку оцінять цю іграшку й зрозуміють як нею гратися.  

Для найменших найкраще купити однорівневу трасу з розміткою, дорожніми знаками та ландшафтом. Дитяча залізниця Kid Cars, яка складається з кількох поворотів, тунелю і двох машинок Kid Cars буде розвивати фантазію, просторове мислення, логіку, інтелект і увагу дитини, а також координацію і моторику рук. У наборі є фігурки дерев, автомобіля й вертольота, які  виготовлені з картону для безпеки крихітки

Гараж "Сервіс" - іграшка мрії для юного автолюбителя. Реалістична трирівнева парковка обладнана ліфтом, пандусом, автомийкою, дозатором палива, автосервісом та двома машинами. Гра з іграшкою стимулює уяву та креативне мислення. Розвиває координацію руху,  логічне та просторове мислення. Різнокольорові елементи знайомлять малюка з кольорами та стимулюють розвиток зорової пам’яті.  Граючись,  маленький водій познайомиться з правилами дорожнього руху та роботою багаторівневих паркінгів.  Ця іграшка відмінна для рульових ігор в колективі.

Чітка ілюстрована  інструкція допоможе скласти будь-яку  парковку чи гараж WADER за лічені секунди. Зручна  система кріплення «клік-клік», дозволяє складати іграшку без зусиль навіть дітям трьох-чотирьох років. Фахівці подбали, щоб елементи надійно трималися між собою. Навіть трирівнева парковка – міцна конструкція, яку можна переносити у разі необхідності.  Усі парковки Вадер однієї серії можна поєднувати між собою й створювати складні автотраси

Іграшки Вадер – найкращі подарунки

Гаражі та парковки Вадер відмінний подарунок для дітей від року. Іграшку можна подарувати й малюку молодшого шкільного віку. Бо гратися машинками та гаражами люблять хлопчики різного віку. Міцна упаковка з яскравим дизайном не потребує подарункового пакування для іменинника.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити парковку чи гараж на подарунок з безкоштовною доставкою (якщо сума вашого замовлення буде понад 600 грн), або інші іграшки європейського бренду. Ідеальним доповненням до парковки, гаража чи трека  стануть транспортні засоби серії 3D Kid Cars, Kid Cars, Kid Cars Sport та "  

Надійність і бездоганна якість – візитна картка компанії WADER.  Іграшки польської торгової марки переходять у спадок молодшим дітям, адже вони перевірені роками.