Фото -  Сучасні матусі купують дітям перший гаджет у шість місяців

Сучасні матусі купують дітям перший гаджет у шість місяців

Перших шість місяців крихітці знайомий лише смак материнського молока. Але тепер настав час для першого прикорму й знайомства з новими смаками. Фрукти та овочі допомагають дитячому шлунково-кишковому тракту адаптуватися до твердої «дорослої» їжі. У магазинах з дитячим харчування можна придбати різноманітні готові пюре. Але шматочок свіжого фрукта чи овочу без термічної та механічної обробки принесе малечі набагато більше користі й задоволення. Однак шестимісячна крихітка ще не вміє пережовувати шматочки твердої їжі. На допомогу матусям прийде перший гаджет для малюків – ніблер. Завдяки цьому винаходу, малюк зможе насолоджуватися цілим шматочком яблука чи моркви, а матуся не хвилюватиметься, що крихітка вдавиться.

Історія ніблера

Перший дитячий гаджет називається фідером від англійського слова feeder, що перекладається, як «годівниця», «годувальник». Перші фідери в країнах СНД з'явилися кілька років тому, а фірма, яка їх поставляла на пострадянський ринок, мала назву Nibbler. З того часу всі фідери і стали називати ніблерами.

Ніблери були відомі давно. Колись матусі замотували у марлю шматочок хліба з цукром, міцно зав’язували й давали дітям. Сьогодні ж ніблери набагато зручніші й гігієнічніші. Пристрій складається з ручки ергономічної форми, фіксуючого кільця й безпечної сіточки. Всередину сіточки, яка прикручується до ручки, вкладають шматочок фрукта або овочу, потім щільно прикручують фіксуюче кільце і дають малюкові. Крихітка розминає їжу яснами й насолоджується натуральним соком та дрібними, безпечними частинками їжі.

Різновиди ніблера

Сіточки ніблерів бувають тканинні й силіконові. Ручки різного кольору у формі палички або круглі. Ніблери з бавовняною сіточкою Canpol baies виконують роль й прорізувача. Коли у малюка сверблять ясна, шорстка текстура виробу відмінно масажує їх. Можна покласти фрукт чи овоч на деякий час у холодильник. Холодна їжа заспокоюватиме подразнені ясна крихітки.

Але у тканинного німблера є вагомий недолік. Сіточка з натуральної бавовни легко забарвлюється у колір їжі й відмити її практично не можливо. Також короткий термін придатності. Тканинний ніблер можна використовувати лише три місяці. Але цього часу достатньо щоб дитина навчилася самостійно пережовувати їжу.

Ніблери з силіконовою сіточкою Canpol baies мають необмежений термін придатності. Їх легко мити, вони не змінюють колір. Але коли в малечі з’являються зубчики, використовувати його не можна. Бо крихітка може пошкодити виріб й подавитися  навіть невеликим шматочком.

Ніблер абсолютно безпечний для малюка. Та залишати дитину саму не варто. Ви можете прибирати, готувати, пити каву чи читати книжку поки крихітна пізнаватиме нові смаки та вчитиметься самостійно пережовувати корисну їжу. Якщо ніблер пошкоджений обов’язково замініть сіточку.

У нашому інтернет-магазині ви можете обрати ніблер Canpol baies з силіконовою, або бавовняною сіточкою, різних кольорів.

Для консультації телефонуйте: 0673613003