Фото - Вибираємо іграшки для купання

Вибираємо іграшки для купання

Купити іграшки для купання у інтернет-магазині

   Купання - особливий ритуал для малечі. З перших днів крихітку треба привчати до щоденних водних процедур та правил гігієни. Малеча росте, розвивається і ось настає час, коли просто сидіти у воді стає нудно. Як розвеселити малюка? Вам допоможуть іграшки для купання.

Яку іграшку для купання вибрати й на що звернути увагу

 Якість і безпека

  Привабливий зовнішній вигляд іграшки повинен відповідати її бездоганній якості. Зверніть увагу на виробника та знаки якості на упаковці. Іграшка для купання повинна мати відповідний сертифікат якості. Відповідальні інтернет-магазини, які працюють з надійними виробниками обов’язково нададуть вам необхідні документи. В інтернет-магазині Тигрес усі сертифікати якості розміщені на сайті. Колір іграшки не повинен бути занадто кислотний. Для малят вибирайте іграшки природних кольорів та пастельних відтінків. Пам’ятайте, що неякісна іграшка при контакті з водою може ставати токсична.

  Перед тим як дати іграшку дитині, помийте її гарячою водою з дитячим милом. Якого кольору вода, що стікає з іграшки? Фарба не залишилася на ваших пальцях? Іграшка має бути суцільна. Адже, якщо в середину потраплятиме вода з часом утвориться пліснява й іграшка може нашкодити дитині.  Краї   мають бути гладенькими,  щоб не травмувати чутливу шкіру крихітки.

Розвиваюча функція

  Іграшки не просто забавляють дитину, вони допомагають розвиватися та пізнавати світ. Для найменших  підійдуть гумові іграшки-звірята для купання. Вони можуть бути різних кольорів, пищати та плавати по воді. Такі іграшки  розвивають у малюка тактильні відчуття. Дитина вчиться розрізняти кольори і форми.  

Іграшка для купання Звірята Canpol babies - це чотири іграшки у формі тваринок, які заохотять малюка до гри у воді. Пастельні відтінки не збуджуватимуть крихітку, тому після вечірнього купання дитина спокійно засинатиме.

Iграшка для купання "Качка" – безпечна яскрава іграшка з різними аксесуарами на голівці. Ви можете купити качку-хлопчика, чи качку-дівчинку. Усі аксесуари, є суцільним продовженням іграшки, тому абсолютно безпечні.

Іграшки-кружечки для купання з колекції HELLO LITTLE Canpol babies сподобається дитині, яка впевнено сидить й вміє тримати іграшку в руці. Дитина переливатиме воду й спостерігатиме за її рухом.  Отвори у дні відеречка дозволяють робити "дощик" та заохочують дитину до гри.  Набір складається з трьох різнокольорових кружечок.

Набір іграшок для купання "Водний транспорт" – чотири кораблики, які чудово плавають по воді. Іграшки різного розміру, виготовлені в пастельних кольорах. Граючись корабликами, малюк розвиватиме тактильні відчуття, просторову уяву, координацію рухів та дрібну моторику рук.

Іграшка-книжечка м'яка пискалка з цікавими картинками - чудова розвага для малюка. Барвисті картинки і звук пискалки, який виникає при натисканні на книжку, привертають увагу дитини і допомагають вивчати нові предмети навіть під час купання. Книжка виготовлена з безпечних, міцних і нетоксичних матеріалів. З такою іграшкою малюк із-задоволенням купатиметься щодня. У нашому інтернет-магазині, ви можете купити іграшки для купання від провідних європейських виробників.  Усі іграшки відповідають українському знаку якості й абсолютно безпечні. Грайтеся та розвивайтеся!