Фото - Lady Mum - сумка для стильної мами

Lady Mum - сумка для стильної мами

Після народження дитини життя матусі кардинально змінюється. В будинку поруч з косметикою з’являються аксесуари для малюка, іграшки та підгузки.

 Вечірні сукні та підбори тимчасово відходять на задній план. Ви обов’язково їх знову носитимете, але трішки пізніше, коли крихітка підросте. А зараз для вас важливі зручний одяг та взуття й містка сумка, щоб прогулянки з крихіткою були максимально комфортні!

Як купити зручну, стильну та комфортну сумку до візочка

Щоденні прогулянки з малюком  – обов’язковий ритуал. На свіжому повітрі малюк краще спить, в крихітки покращується апетит й зміцнюється імунітет.

 Спочатку малеча багато спатиме, але з часом період неспання збільшується й крихітка обов’язково захоче їсти чи пити під час прогулянки.  Вологі серветки, підгузок, пелюшка, пляшечка з їжею чи компотом, сухе печиво (для старших діток) – це найнеобхідніші речі в сумочці молодої мами.  

 Дизайнери Європейського бренду Canpol babies створили лінійку функціональних сумок Lady Mum спеціально для стильних матусь.

 Термоізоляційна кишеня в сумці сповільнює процес охолодження пляшечки з сумішшю

В сумці є кілька кишень на резинках різного розміру для зберігання підгузок, документів, телефону, карабін для ключів  та зручний зажим для кріплення сумки до візка. В комплекті з сумкою ви отримаєте пеленальний ковбик – ідеальний для прогулянок та подорожей.   

Дизайнери передбачили в сумці й косметичку на замку, куди можна покласти свої аксесуари: дзеркало, щітку для волосся й губну помаду. Бо матуся завжди має виглядати щасливою та красивою!

У нашому інтернет-магазині ви можете купити сумку або рюкзак для мами серії Lady Mum  в кольорі, який підійде до вашого візочка. 

Аксесуар виготовлений з якісних та практичних матеріалів й буде корисний  під час прогулянок та подорожей, навіть якщо малюк підросте.  Стильна, містка сумка чи рюкзак Lady Mum вмістить усі необхідні речі й виглядає елегантно та жіночно.