Фото - Підігрівачі для дитячого харчування  –   гаджет для сучасної мами

Підігрівачі для дитячого харчування – гаджет для сучасної мами

Як правильно підігріти їжу для дитини

Ідеальна температура їжі для дитини близько 37 градусів. Це оптимальна температура, при якій їжа найкраще засвоюється. Якщо матуся годує дитину грудьми, молоко завжди необхідної температури. Але якщо необхідно нагодувати маля зцідженим молоком з холодильника чи крихітка на штучному вигодовуванні, їжу необхідно підігрівати.

Розігріти їжу можна в мікрохвильовій печі, на водяній парі, чи в мультиварці?

Мікрохвильова піч один з пристроїв, без якого ми не уявляємо своє життя. Але педіатри закликають не використовувати її для підігріву дитячого харчування.  Окрім того, що їжа нагрівається неоднорідно, фахівці стверджують, що після обробки їжі в мікрохвильовій печі, значно зменшується кількість корисних речовин в ній. При високочастотному впливі на грудне молоко, губляться його імунні властивості.  Після такого підігріву, молоко втратить значну частину корисних елементів та поживних речовин.

Підігріваючи молоко на водяній бані, дуже складно досягти оптимальної температури й малюк може попектися.

Підігрівати молоко в мультиварці  зручніше та корисніше ніж і СВЧ печі, але лише якщо у ній є функція, щоб виставити температуру вручну.

Купити підігрівач – завчасно подбати про правильне та корисне харчування малюка.

Найкращий спосіб розігріти їжу для крихітки - це скористатися спеціальним пристроєм. Підігрівачі розігрівають їжу за лічені хвилини, поки ви переодягаєте малюка, й підтримують її температуру протягом кількох годин. Це дуже зручно, якщо малюк прокидається їсти вночі. Адже пляшечка з тепленьким молоком завжди напоготові!

Електричний підігрівач LOVI - це пристрій нового покоління, який виконує одразу чотири функції:

  1. Підігріває
  2. Підтримує температуру
  3. Розморожує
  4. Стерилізує

Підігрівач LOVI розігріє 80 мл молока лише за дві хвилини! Прилад інтуїтивно зрозумілий та простий у використанні. Універсальний - до підігрівача підходить більшість пляшечок та баночок.  Розумний «гаджет» автоматично вимикається, коли у ньому буде недостатньо води. Завдяки  електричному підігрівачу LOVI,  їжа крихітки буде необхідної температури до десяти годин! Їжа, розігріта у підігрівачі, на відміну від мікрохвильової печі, зберігає усі  вітаміни та корисні речовини

Підігрівач  Canpol babies  - електричний  прилад   для нагрівання молока, а також густої їжі.   Підігрівач оснащений функціональним контейнером з кришкою . Він підходить для пляшечок та баночок різних розмірів.  Плавно регулюється, що полегшує підтримку правильного температурного режиму для різноманітної їжі. Завдяки управлінню однією ручкою, пристрій простий та зрозумілий у використанні.

 Купити підігрівач LOVI, чи замовити підігрівач Canpol babies онлайн з безкоштовною доставкою можна у нашому інтернет-магазині.

Ми гарантуємо, що пристрої європейських брендів будуть надійними помічниками та допоможуть годувати малечу якісною їжею ідеальної температури!