Фото - Розвиваючі іграшки ТМ ELFIKI – турбота про довкілля та розвиток малюка!

Розвиваючі іграшки ТМ ELFIKI – турбота про довкілля та розвиток малюка!

Роль іграшки в розвитку дитини

Іграшки відіграють важливу роль в житті дитини. До дванадцяти місяців різноманітні брязкальця та гризунці допомагають заспокоїти та відволікти маля. Після першого року життя, розвиваючі іграшки займають основне місце в ігровій діяльності дитини. 

Щоденна  ігрова діяльність – це основа майбутніх навичок та умінь.   

Малюк стрімко розвивається в період між 1 та 2 роками життя. Важливо у цей період пропонувати іграшки для розвитку дрібної моторики.  Гра з пазлами, сортерами та мозаїками вливає на розвиток дрібної моторики, пам’яті та уваги. Пропонуйте дитині підбирати деталі в логічних будиночках, показуйте, як можна з деталей конструктора збудувати вежу, вчіть правильно збирати пірамідку.

Коли малюку виповниться півтора року, запропонуйте навчитися сортувати предмети за формою і кольором, шукати речі за названими ознаками, підбирайте пари предметів. Грайтеся разом! У цьому віці увагу дитини важко втримати, але якщо мама чи тато гратимуть разом, у дитини будуть значні успіхи.

Перед тим як купити розвиваючу іграшку, переконайтеся в її якості та безпеці.

ТМ ELFIKI – еко іграшки для гри та розвитку дітей

Розвиваючі іграшки ТМ ELFIKI виготовлені з матеріалу на основі білопластику. Для утворення біопластику використовуються відходи цукрової промисловості. Цукрова тростина - відновлювальна сировина, тоді як синтетичний поліетилен виготовляється з викопної сировини у вигляді сирої нафти та нафтового газу.

 Під час росту, цукрова тростина забирає вуглекислий газ з атмосфери й виробляє кисень. Тому використання біологічного поліетилену - величезний внесок у зменшення парникових газів. Іграшки виготовлені на основі біопластику не поступаються своїми властивостями іграшкам з пластмаси, такі ж міцні й довговічні.

Розвиваюча серія іграшок ТМ Elfiki це: пазли, сортери, доміно та пірамідка. Іграшки вирізняються незвичною колірною гамою, приємні на дотик, безпечні й інтуїтивно зрозумілі для діток 1+

Особливе місце займає  «Пірамідка».  Ця розвиваюча іграшка перемогла у національному конкурсі й стала кращою іграшкою 2022 в номінації  «КРАЩА ECO-FRIENDLY ІГРАШКА»

Пірамідка складається з семи елементів різного розміру і кольору, які накладаються один на одного. Під час гри малюк знайомиться з формами, кольорами і розмірами предметів. Іграшка сприяє розвитку просторового мислення, уваги та дрібної моторики рук. Деталі пірамідки можна обмальовувати на папері

Іграшки бренду ELFIKI виготовлені з турботою про довкілля та розвиток дітей!