Фото - Ігровий килимок – розвивайте малечу з народження

Ігровий килимок – розвивайте малечу з народження

Ігрові килимки – ідеальні розвиваючі іграшки для дітей, котрі ще не вміють самостійно пересуватися. У перші місяці дитина багато часу проводить уві сні. Коли ж крихітка не спить - активно досліджує навколишній світ. Ігровий килимок – це мінікомплекс, що складається з різних елементів, які розвивають тактильні відчуття, зір та слух дитини.   

 Перед тим, як купити розвиваючий килимок, варто врахувати наступні моменти.

 Розмір і форма килимка залежить від віку дитини.  Для найменших варто купити розвиваючий килимок з бортиками. Це додаткова безпека для малят, які починають перевертатися зі спинки на животик. Важливо, щоб іграшка була укомплектована спеціальними дугами із надійним кріпленням для іграшок. Брязкальця, дзеркальця, іграшки-пищалки, яскраві прорізувані - саме яскраві кольорові іграшки стимулюватимуть малюка розвиватися. Зверніть увагу на матеріали з якого виготовлений коврик. Важливо, щоб він був утеплювальний, адже його зазвичай стелять на підлозі.   

Купити розвиваючий килимок

У нашому інтернет-магазині можна купити розвиваючий килимок європейського брендуCanpol babies з колекції Sensory Toys

   Sensory Toys - це мультифункціональні іграшки для немовлят, що беззаперечно зацікавлять малюка оригінальними інтерактивними елементами та яскравими кольорами!
Червоний, чорний та білий – перші кольори, які починають розрізняти діти. Саме в таких кольорах виготовлений килимок для розвитку малят.  А ще червоний  - один із традиційних кольорів Нового Року, то ж наша барвиста іграшка буде як ніколи актуальна напередодні новорічних свят!

Контрастний розвиваючий килимок з колекції Sensory Toys, оснащений інтерактивними елементи, які зацікавлять вашого малюка. Килимок має утеплюючий шар, який ізолює дитину від холодної підлоги. Килимок Sensory Toys з бортиками, які з’єднуються між собою спеціальними шнурівками. З часом шнурівки можна розв’язати й килимок «виросте» разом з малюком.

Килимок доповнений брязкальцями, гризунцями та безпечним дзеркальцем.  Коли малюк почне впевнено тримати предмети в долонях, іграшки можна зняти й давати дитині. Вони абсолютно безпечні для найменших.

Яскравий килимок можна використовувати як ігровий майданчик, класичний килимок з іграшками на арках і килимок без дуг.  

У інтернет-магазині Тигрес представлений широкий асортимент іграшок та аксесуарів для мам та немовлят європейського бренду Canpol babies з безкоштовною доставкою.

Canpol babies довіряють мами в усьому світі – довіряйте й ви!