Фото - ELFIKI Natural – це важливий  крок до розвитку дітей та збереження природи

ELFIKI Natural – це важливий крок до розвитку дітей та збереження природи

Перший в Україні авторський бренд екологічних іграшок ТМ ELFIKІ - якісні іграшки для дітей та безпечні для довкілля

 У світі, де турбота про довкілля стає все важливішою, батьки частіше звертають увагу на екологічні іграшки для дітей.   

Перший в Україні бренд екоіграшок ELFIKІ, що піклується про розвиток дітей та збереження довкілля,  випустив серію іграшок Natural.

Однією з ключових особливостей іграшок Elfiki Natural є використання біопластику та деревно-пластикового композиту. Іграшки не лише безпечні для дітей, але й сприяють збереженню ресурсів планети.

Одним з головних компонентів іграшок Elfiki Natural є біопластик, виготовлений з зеленого поліетилену. Цей матеріал отримується не з сирої нафти, а з цукрової тростини. Він відрізняється від звичайного пластику тим, що його виробництво не потребує використання нафти, а отже - не шкодить природі. Водночас біопластик не поступається своїми характеристиками звичайному пластику.

Іграшки Elfiki Natural не тільки екологічно чисті, але й високоякісні та безпечні для дітей. Вони виготовлені з урахуванням найвищих стандартів якості та безпеки. Екоіграшки  створені, щоб розвивати найважливіші вміння дітей:

  • дрібну моторику,
  • координацію рухів,
  •  логіку,
  • увагу,
  • пам’ять.

 Лінія іграшок ТМ Elfiki Natural - це ідеальне поєднання якості, безпеки та екологічної відповідальності. Обирайте наші  екоіграшки для  дітей, щоб не лише принести радість малюкам, але й зробити свій внесок у збереження нашої планети для майбутніх поколінь.

Elfiki Natural - це крок до збереження природи, зроблений разом з вашими дітьми!