Фото - Сортер – іграшка для гри та розвитку

Сортер – іграшка для гри та розвитку

Купити сортер –розвивати найважливіші вміння з раннього дитинства


   Іграшки сортери придумала Марія Монтессорі - дитячий педагог, яка культивувала ідею раннього розвитку. Граючи з такою цікавою ірашкою, крихітка проявляє допитливість, концентрує увагу. Сортери вчать малюка відрізняти розміри, контури і кольори предметів. Купити розвиваючу іграшку сортер рекомендують педагоги дитячих навчальних закладів. Іграшка використовується в програмах дошкільної освіти.

   Перший сортер доречно купити дитині вже в 8-9 місяців, коли малюк може утримувати  невеликі предмети в руках, намагатися ними керувати. «Чарівний» куб, що складається з великих яскравих елементів , безпечна іграшка, яку малюк може використовувати навіть у ролі гризунця.  Іграшка виготовлена з гіпоалергенних  матеріалів, сертифікована та  безпечна.

   Сортер має шість різнокольорових великих елементів, які з’єднуються між собою. Кожен елемент  має фігурний отвір, до якого потрібно підібрати фігурку відповідного розміру.  6 різнокольорових фігурок різної форми йдуть в комплекті. Кубик легко трансформується у невеликий розвиваючий килимок й інші цікаві  конструкції .

   Іграшка-сортер "Розумні фігурки" Всі фігурки різного кольору та форми, пронуменовані від 0 до 9. Граючи, малюк зможе виконувати прості завдання, проштовхуючи фігурки у відповідної форми отвори на кришці.
Великий лоток-основу дитині буде дуже зручно переносити завдяки загнутим краям. Додатково лоток можна використовувати як контейнер для зберігання іграшок та канцтоварів, або стільчик.

   Іграшка розвиваюча "Магічні фігурки" 8 ел. - відмінний подарунок для розвитку творчої уяви дитини. Граючи, малюк зможе вивчити прості фігури і кольору, підбираючи відповідний отвір для розміщення фігурки. Всі елементи мають закруглену форму, великі елементи зручні для маленьких ручок. Деталі можна описувати на папері. Гра корисна для розвитку просторового мислення, інтелекту і уваги дитини, моторики ручок, координації і спритності рухів.

Граючись сортером,  динина:

  • вивчатиме форми
  • вивчатиме кольори
  • розвиватиме пам'ять
  • розвиватиме логічне мислення
  • розвиватиме дрібну моторику рук

Сортер абсолютно безпечний для дітей від 12 місяців, однак, ви можете складати кубик з малюком з шести місяців, розвиваючи у ньому терпіння та спритність.