Фото - Термоупаковка для дитячого харчування  - тривалі рогулянки з ситим малюком!

Термоупаковка для дитячого харчування  - тривалі рогулянки з ситим малюком!

    Прохолодна осіння погода не привід відмовлятися від прогулянок на свіжому повітрі. Довготривалі прогулянки в парку загартовують імунітет малюка.Але важливо, дотримуватися режиму сну й харчування. Щодо першого – зручний візочок й тепле покривало вам стануть в пригоді, а зберегти їжу теплою допоможе термоупаковка Сanpol babies.

   Термоупаковка - це спеціальний контейнер, який зберігає температуру їжі протягом декількох годин.  Вам необхідно приготувати суміш вдома і зберегти її температуру до годування, використовуючи термос для дитячих пляшечок. З допомогою термосу можна підтримувати температуру каші, соків, компотів, чаю та інших напоїв, які вживає дитина. Вони не схолонуть протягом трьох годин. Коли малюк зголодніє чи захоче пити у вас завжди буде їжа чи компот комфортної температури.

   Термоупаковка знадобиться й влітку. Адже каша чи компот не нагріються й не зіпсуються. Трмос запобігає передчасному охолодженню теплої їжі в пляшці або нагріванню пляшки з холодним напоєм під час прогулянок і подорожей з дитиною. Залежно від початкової температури їжі, а також атмосферних умов, термоупаковка підтримує температуру до 3 годин.

Термоупаковка в чому секрет

   Внутрішня частина сумки або дитячого термоса ізольована від зовнішніх умов, тому температура продукту підтримується. Дитячий термос всередині має вакуум, що дозволяє зберігати напої і воду в холодному або теплому стані, і вони не псуються. Термосумка для дитячих пляшечок виконує свою функцію завдяки спеціальному ізоляційного матеріалу. 

   Ви можете купити термоупаковку для хлопчика, або для дівчинки. Чи замовити онлайн дитячий термос в оригінальному дизайні.

   На вулиці стало прохолодно. Замовляйте термоупаковку у нашому інтернет-магазині до 14:00 й ми віправимо її вже сьогодні.

   Ви можете зробити замовлення і отримати термос не виходячи з дому. Для цього оберіть при оформлені замовлення функцію адресної доставки й кур’єр доставить її вам в зручний час. 

Купуйте у нас - економте свій час!