Фото - Авто "Tech Truck" - спецтранспорт для малят

Авто "Tech Truck" - спецтранспорт для малят

Купити спецтранспорт в інтернет-магазині

  Діти виявляють особливу цікавість до спеціалізованого  транспорту. На відміну від звичайних авто, бетонозмішувачі, сміттєвози, катки та  самоскиди приваблюють дітей своєю функціональністю. У грі малюк моделює й відтворює усе, що бачить.  Якщо купити іграшкові будівельні авто, вони допоможуть дитині відчути себе водієм автотранспорту. Будівельні машинки – мініатюрні копії великого спецтранспорту.   Діти  фантазують та граючись уявляють себе учасниками великого будівництва.

   Купити машинку у  інтернет-магазині Тигрес можна  різних розмірів.  Серія Авто "Tech Truck" – це бетонозмішувач, сміттєвоз, вантажівка та каток.  Невеликі міцні машинки призначені для дітей 1+  Рухливі елементи та невеликі розміри й вага, дозволяють навіть маленьким діткам гратися іграшками в піску та перевозити невеликі вантажі. Усі деталі абсолютно безпечні без гострих країв.  Машинки виготовлені з міцного матеріалу й не втрачають свій зовнішній вигляд під впливом сонця чи дощу, тому їх можна зберігати у дворі чи на балконі.

  Граючись авто серії "Tech Truck"  у піску, крихітка розвиватиме дрібну моторику рук та фантазію, комунікуватиме з однолітками та навіть вивчить основні кольори.  Машинки складаються з деталей жовтого, червоного, чорного та синього кольорів. Вказуйте на деталь й називайте колір іграшки. Малюк швидко запам’ятає їх.  

 Будівельні машинки сподобаються не лише малюкам. Дошкільнята та діти молодшого шкільного віку з задоволенням гратимуться в піску. Це прекрасний спосіб весело провести час без телевізора та гаджетів. Навіть якщо на вулиці дощить чи прохолодно, малюк зможе гратися дома. Придбайте одразу кілька моделей цієї серії  й влаштуйте з дитиною перегони. Чи попросіть перевезти деталі конструктора, або дрібні іграшки в одне місце. І весело, і корисно!

  Ви можете пошукати іграшку в магазинах вашого міста, або купити машинку можна онлайн у інтернет-магазині. Обирайте разом з малюком модель й натискайте кнопку «купити» наші менеджери зателефонують вам й швидко відправлять замовлення.

 У нашому інтернет-магазині можна купити іграшки для гри та розвитку дітей 1+ Якщо вартість замовлення буде понад 1000 грн, ми гарантуємо безкоштовну доставку.

 Купуйте у нас – економте свій час!