Фото - Тигрес - інтернет-магазин  іграшок від 1 до 101 року!

Тигрес - інтернет-магазин іграшок від 1 до 101 року!

 Купити іграшку в інтернет-магазині Тигрес  

Інтернет-магазин Тигрес створений, щоб ви могли купити іграшку в будь-який зручний для вас час.

Ви можете замовити іграшку онлайн, коли їдете на роботу чи під час обідньої перерви, або в дорозі.  В інтернет-магазині купити іграшку можна цілодобово. Якщо зробити замовлення до 13:00, ми відправимо його в той самий день.  

Яскраві фото та детальний опис допоможуть зробити правильний вибір.

Інтернет-магазин Тигрес офіційний магазин українського виробника дитячих іграшок ТМ Tigres та ексклюзивного дистриб’ютора європейських торгових марок Canpol, LOVI та WADER. У нас можна купити аксесуари для вагітних та товари для немовлят, розвиваючі іграшки, пісочні набори та м’яконабивні іграшки.

 Інтерфейс інтернет-магазину максимально зручний для користувача. 

У рубриці «Товари для мам» можна обрати усе необхідне у пологовий будинок. А якщо написнути «Аксесуари для немовлят», ви  побачите пляшечки, пустушки , брязкальця, аспіратори – необхідні аксесуари для повноцінного догляду за малюком.

  Якщо ваш малюк підріс й активно досліджує світ загляньте в рубрику «Розвиваючі іграшки». Пірамідки, сортери, іграшки для купання, розвиваючі столики – асортимент іграшок для дітей 1+ виготовлений з безпечних гіпоалергенних матеріалів з урахуванням фізичних й інтелектуальних здібностей малюків.

 Для дітей молодшого шкільного віку можна купити конструктор, гараж чи авто трек. А для дівчаток – набори іграшкової посудки яскравих кольорів.

Радимо завітати й у рубрику «М’яконабивна іграшка». Тут можна обрати подарунок для дитини від 1 до 101 року

Щомісяця у рубриці «Акції» представлені товари зі знижками. Для гуртових покупців ми пропон6уємо особливі ціни.

Асортимент іграшок й аксесуарів постійно поновлюється.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах,

Купуйте якісні іграшки. Грайтеся та розвивайтеся!