Фото - Топ-5 іграшок ТМ Tigres 2021 року

Топ-5 іграшок ТМ Tigres 2021 року

Дитинство не можливо уявити без іграшок. Але серед усього різноманніття дитячих забавок є фаворити.  Ми обрали для Вас ТОП-5 пластмасових  іграшок 2020 року ТМ Tigres за версією наших покупців!

№ 1 «Smart house» - розумний будиночок для розвитку малюка!

     Ця іграшка - справжній інтелектуальний майданчик. Кожна частина будиночка - повноцінна окрема іграшка.

  •  Рахівниця
  •  Сортер
  •  Годинник
  •  Планшетка з цифрами та буквами
  •  Планшетка з зображенням тварин, фруктів та транспорту

   Малюк гратиметься будиночком та розвиватиме дрібну моторику рук, увагу, пам’ять, посидючість, познайомиться з формами та кольорами. Завдяки своїй функціональності, іграшка довго утримуватиме увагу дитини й спонукатиме до гри.

 № 2 Розвиваючий столик

Розвиваючий столик по праву на другому місці.  Ця яскрава сертифікована іграшка має оптимальну висоту для дванадцятимісячного малюка. На ігровому полі столика 3 великі тематичні сектори:

  • Сектор міні кухня з плиткою та кухонними аксесуарами, на якому дитина буде вчитися готувати
  • Розвиваючий сектор-сортер . На кришці сектора 10 отворів різної форми для яких малюку необхідно підібрати відповідну фішку, які входять в комплект.
  • Сектор - cтолик з кришкою. Його можна використовувати для гри з водою та піском.

3 «Моя перша мозаїка»

«Моя перша мозаїка» - яскрава іграшка  для дітей  1+.  Малюк із задоволенням складатиме  малюнки, вставляючи великі фішки в отвори на прозорій планшеті. У набір входить 10 малюнків та 54 великі різнокольорові фішки. Ви можете не хвилюватися, якщо раптом малюк вирішить спробувати якусь деталь іграшки «на смак». Пластмасові іграшки ТМ Tigres сертифіковані, не містять жодних шкідливих речовин, якісні та безпечні

 № 4 «Шість цеглинок» - це унікальна методика, яка дозволяє у  формі гри вивчати нове. В набір входить 6  елементів стандартних кольорів – зеленого, червоного, жовтого, оранжевого, синього та блакитного.  

Виконуючи веселі завдання і граючись набором з  шести різноколірних цеглинок, діти тренують пам’ять, розвивають моторику і мислять творчо.  

Адаптована система навчання забезпечує активне включення в процес усіх діток, адже конструктор відповідає інтересам дітей, їх здібностям та можливостям.

 № 4 Іграшковий посуд

Дитячий посуд займає почесне четверте місце. Малеча копіює поведінку дорослих. Тому із задоволенням буде куховарити. Іграшкова посудка ТМ Tigres виготовлена ​​з міцної і безпечної харчової пластмаси. Її можна використовувати в посудомийній машині і мікрохвильовій печі.