Фото - Гаражі, треки та парковки  WADER –  багатофункціональні іграшки для дітей

Гаражі, треки та парковки WADER – багатофункціональні іграшки для дітей

Гараж, траса чи парковка – іграшка , яка стане чудовим доповненням у колекції юного автолюбителя.   Європейська торгова марка WADER пропонує одно рівневі траси для найменших й багаторівневі паркінги, на яких треба дотримуватися правил дорожнього руху, для дітей старшого  віку.

Купити іграшку WADER

Для найменших найкраще купити однорівневу трасу з розміткою, дорожніми знаками та ландшафтом. Дитяча залізниця Kid Cars, яка складається з кількох поворотів, тунелю і двох машинок Kid Cars буде розвивати фантазію, просторове мислення, логіку, інтелект і увагу дитини, а також координацію і моторику рук. У наборі є фігурки дерев, автомобіля й вертольота, які  виготовлені з картону для безпеки крихітки

Гараж "Сервіс" - іграшка мрії для юного автолюбителя. Реалістична трирівнева парковка обладнана ліфтом, пандусом, автомийкою, дозатором палива, автосервісом та двома машинами. Гра з іграшкою стимулює уяву та креативне мислення. Розвиває координацію руху,  логічне та просторове мислення. Різнокольорові елементи знайомлять малюка з кольорами та стимулюють розвиток зорової пам’яті.  Граючись,  маленький водій познайомиться з правилами дорожнього руху та роботою багаторівневих паркінгів.  Ця іграшка відмінна для рульових ігор в колективі.

Чітка ілюстрована  інструкція допоможе скласти будь-яку  парковку чи гараж WADER за лічені секунди. Зручна  система кріплення «клік-клік», дозволяє складати іграшку без зусиль навіть дітям трьох-чотирьох років. Фахівці подбали, щоб елементи надійно трималися між собою. Навіть трирівнева парковка – міцна конструкція, яку можна переносити у разі необхідності.  Усі парковки Вадер однієї серії можна поєднувати між собою й створювати складні автотраси.

Купити гараж, трек чи парковку WADER можна у нашому інтернет-магазині.

Іграшки WADER – найкращі подарунки, адже вони міцні й надійні