Фото - Ведмедик – іграшка від для дітей від 1 до 101 року!

Ведмедик – іграшка від для дітей від 1 до 101 року!

Ведмедик -  культова іграшка, яка лишається найпопулярнішим подарунком.  Офіційним Днем ​​народження іграшки в Європі і США вважається 27 жовтня 1902 року. Відомо, що найпопулярніше ведмежа Тедді назване на честь 26-го президента Америки Теодора Рузвельта, який на полюванні пошкодував ведмедя. Дружина російського емігранта, власника іграшкової крамниці в Нью Йорку, виготовила ведмежа, яке побачила на карикатурі, присвяченій Рузвельту. З тих пір плюшеві ведмедики стали популярними іграшками в усьому світі. Для найзавзятіших шанувальників відкривають музеї плюшевих ведмедиків та проводяться аукціони.  Під час торгів на «Christie's» плюшевого ведмедика 1929 року продали за $ 90.000

 Ведмедики ТМ Tigres

 

Компанія Тигрес вже понад двадцять років реалізовує іграшки. Асортимент постійно змінюється, але ведмедики не залишають топових позицій у продажах. Іграшки купують і дітям, й дорослим дівчатам. Для малят краще вибрати іграшку тридцяти, або п’ятдесяти п’яти сантиметрів. А велетенський вісімдесяти сантиметровий красень можна подарувати дівчині на романтичному побаченні, або дружині на річницю весілля.

Де купити м’яку іграшку ведмедика в Україні?

Купити ведмедика можна в інтернет-магазині Тигрес. Іграшки серії   «Маріош» виготовлені у трьох розмірах

Якісний матеріал - запорука надійного і безпечного виробу

 Усі іграшки ТМ Tigres виготовлені з сертифікованих матеріалів.

   Штучне хутро зовні схоже на натуральне, але за своїми властивостями практичніше. Для створення іграшок український бренд застосовує сертифіковане штучне хутро європейського виробництва.

   Силіконізоване волокно гіпоалергенне, воно відштовхує пилюку, відновлює форму після прання, не містить токсичних речовин й у ньому не заводяться шкідники. Ведмедик, наповнений силіконізованим волокном, м’який і приємний на дотик.

   Очі іграшок – фурнітура надійного виробника прикріплена за допомогою спеціального кріплення. 

Іграшки ТМ Tigres – ідеальне співвідношення ціни та якості

Вибираючи іграшку, завжди звертайте увагу на виробника та просіть у продавця сертифікат. М’які іграшки виготовлені з неякісних матеріалів можуть викликати алергію в дітей. Якщо купити ведмедика у нашому інтернет-магазині, ми гарантуємо бездоганну якість іграшки. Адже товари українського виробника мають сертифікати якості України та Європейського Союзу.