Фото -  Якісна постільна білизна - здоровий сон малюка

Якісна постільна білизна - здоровий сон малюка

Сон відіграє  важливу роль у житті дитини. Уві сні малюки ростуть та набираються сил. Новонароджені сплять в середньому 18 годин, дітки від року до трьох – 12 годин, а дошкільнятам необхідно спати 10 годин.  

Щоб малюк солодко спав та висипався, у дитячому ліжечку має бути комфортний матрац, зручна подушка та якісна й натуральна постільна білизна.  

Зазвичай ліжечко та постіль сучасні батьки купують ще до народження дитини. Окрім того, що ліжечко з усіма аксесуарами має  гармонувати з дитячою кімнатою, варто звернути увагу на якість постільної білизни. Адже немовля проводитиме у ліжечку значну частину часу й чутлива шкіра малюка постійно контактуватиме з постільною білизною.

Постільна білизна для дитини повинна бути виготовлена з натуральної тканини.  Для малят не підходять синтетичні тканини. Вони погано пропускають повітря і вбирають вологу й електризуються. Виробники пропонують постільну білизну для дітей  з бавовни, бязю, і батисту. Найпоширенішою тканиною залишається бавовна - завдяки своїй м'якості, легкості та чудовим гігроскопічним властивостям.

Обирайте постільну білизну пастельних відтінків з милим дитячим малюком, яка діятимуть на малюка заспокійливо

У нашому інтернет-магазині ви можете купити постільну білизну для малюків, виготовлену зі 100% бавовни.

Постільна білизна Тигрес  приємна на дотик, добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі дитини дихати. Вона не викликає алергію, відмінно вбирає вологу і підтримує природний баланс температури тіла малюка. Дитяча постільна білизна виробництва компанії  Тигрес  відповідає стандартам якості ДСТУ 3119-95.

Ніжні відтінки, малюнки та аплікації у вигляді симпатичних звіряток й казкових персонажів сприятимуть спокійному та здоровому сну.

Дитяча постільна білизна від  Тигрес створить неповторну атмосферу затишку, спокою і радості в дитячій кімнаті. Хороших снів вашому малюкові!