Фото - Іграшкова посудка ТМ Tigres для безпечного та щасливого дитинства

Іграшкова посудка ТМ Tigres для безпечного та щасливого дитинства

Купити безпечну іграшкову посудку з якої можна їсти й пити за акційною ціною!  

Гратися іграшковою посудкою люблять усі діти. Сніданок, обід та вечеря – особливий ритуал в кожній сім’ї. Тому й не дивно, що малюкам так подобається влаштовувати рольові ігри й частувати своїх іграшкових друзів. А якщо купити іграшкову посудку ТМ Tigres, то можна влаштовувати чаювання навіть зі справжніми друзями. Адже іграшки ТМ Tigres виготовлені з безпечного поліпропілену та барвників, що використовуються в харчовій промисловості. Іншими словами посудка ТМ Tigres виготовлена з того ж матеріалу, що й багаторазова пластмасова посуда та лотки для продуктів харчування.    

Граючись, дитина обов’язково братиме іграшковий посуд до рота. Тому, перед тим, як купити іграшку, зверніть увагу на якість матеріалів та знак відповідності.

  Іграшковий посуд підлягає обов’язковій сертифікації. На іграшці, коробці чи етикетці обов’язково має бути знак відповідності. А також наступна інформація:

  •     Назва та адреса виробник
  •     Назва та адреса імпортера/уповноваженого представника (якщо товар іноземного походження)
  •     Тип іграшки, її назва
  •     Дата виготовлення та/або номер партії, строк придатності
  •     Вікове обмеження та вікове призначення іграшки
  •     Попередження та застереження щодо використання
  •     Інструкція: експлуатація, умови догляду та зберігання

  У нашому інтернет-магазині виробника, можна купити посудку для дитини за акційними цінами.

Вибираючи іграшку,  враховуйте побажання дитини. Можна купити іграшковий чайний сервіз з чашками та блюдцями, або комплект з плиткою, каструльками і сковорідками.   

Якщо хочете зробити сюрприз, то стильні набори посуду «Модне чаювання», «Сніданок для Ельфів» та «Ельфи на хмаринці» з підносом на якому зображені казкові ельфи, обов’язково сподобаються юній господині.

Напередодні казкових свят замовляйте іграшкову посудку у інтернет-магазині українського виробника. Переходьте за посиланням, купуйте якісні іграшки за акційними цінами з якими ваша крихітка гратиметься та розвиватиметься!