Фото - Іграшковий посуд «Релакс» – час збиратися на пікнік!

Іграшковий посуд «Релакс» – час збиратися на пікнік!

  Весняне сонечко пригріває й дні стають теплішими. Зовсім скоро розпочнеться сезон пікніків та прогулянок на  свіжому повітрі. Разом з дорослими на  природу збиратиметься й дитина зі своїми улюбленими іграшками. Не забудьте взяти й набір іграшкового посуду «Релакс» – новинка від дизайнерів бренду Tigres!

  Яскрава та зручна посудка виготовлена з безпечного та якісного матеріалу, який використовується у харчовій промисловості. З такої посудки можна пити й їсти! Уявіть, як зрадіє дитина, коли ви наллєте сік чи компон в іграшкові чашечки й будете разом смакувати!

До набору «Релакс» входять різнокольорові чашечки, тарілочки, ложечки та чайник. Іграшковий посуд дуже схожий на «дорослий», чашечки мають зручні ручки, а ложечки - заокруглену безпечну форму. Можна купити набір на дві або чотири персони, у різних кольорових композиціях та комплектаціях.

Сервіруючи стіл разом з мамою, малеча в ігровій формі вчитиме правила етикету та поведінки.

Іграшковий посуд має бути якісний!  

Граючись дитячою посудкою дитина копіюватиме дії дорослих, тому обирайте лише якісну іграшку. Іграшковий посуд підлягає обов’язковій сертифікації. На іграшці, коробці чи етикетці обов’язково має бути знак відповідності. А також наступна інформація:

  • Назва та адреса виробника
  • Назва та адреса імпортера/уповноваженого представника (якщо товар іноземного походження)
  • Тип іграшки, її назва
  • Дата виготовлення та/або номер партії, строк придатності
  • Вікове обмеження та вікове призначення іграшки
  • Попередження та застереження щодо використання
  • Інструкція: експлуатація, умови догляду та зберігання

Усі набори іграшкового посуду представлені у нашому інтернет-магазині відповідають українським та європейським стандартам якості!

Дбайте про безпеку дітей – купуйте сертифіковане, купуйте українське!