Фото - Машинки WADER серії  "Magic Truck Basic" - магічні вантажівки з виховними функціями

Машинки WADER серії "Magic Truck Basic" - магічні вантажівки з виховними функціями

   Велетенські вантажівки, що рухаються вулицею, зачаровують дітей своїми габаритами та потужністю двигунів. Особливо машини спеціального призначення. Сміттєвози, евакуатори, вантажівки – хлопчики хочуть відчути себе водієм кожного спецтранспорту. 

 Польський бренд WADER  створив серію автомобілів Magic Truck Basic, які вразять дітей, так само як оригінали.

Magic Truck Basic – автопарк міцних вантажівок, які світяться в темряві:

  • Magic Truck Basic сміттєвоз
  • Magic Truck Basic фургон
  • Magic Truck Basic з авто купе
  • Magic Truck Basic з авто баггі
  • Magic Truck Basic вантажівка

   Багатофункціональні вантажівки з величезними кабінами й колесами, схожими на оригінальні, мають довжину 80 см! Транспортні засоби виготовлені з пластмаси найвищої якості, що робить їх безпечними, та міцними. Іграшка стійка до погодних умов, її можна зберігати на балконі чи у дворі.  Фари іграшок - люмінесцентні ліхтарі, які світяться в темряві.

   Машинки підходять для дітей3+ Іграшки мають багато рухомих елементів та функцій, як справжній спецтранспорт. Вони  розвивають моторні здібності, фантазію, увагу та надовго утримують увагу малюка.

  "Magic Truck Basic" сміттєвоз виконує виховні функції.  Контейнери для сортування відходів з надписами,  навчать дітей з дитинства сортувати сміття та дбати про навколишнє середовище. Пересувний кран, що знімається з машини, допоможе малюку завантажувати та розвантажувати сміттєвоз.

   На "Magic Truck Basic" вантажівці можна перевозити будь-які вантажі. Причіп іграшки додатково відкривається, тому розвантажувати пісок буде зручніше.  

 "Magic Truck Basic" фургон,  в якому  є розсувні бічні двері та відкриваються задні двері, може перевозити деталі від конструктора чи іграшкові фігурки .  

  "Magic Truck Basic" з авто-багги – це одразу три машинки.  В комплект входить два позашляховики багги, які не лише чудово їздять по бездоріжжю , а й плавають у воді! Транспортний засіб обладнаний пандусами та лебідкою, завдяки яким багги потрапляють на евакуатор. Фантазуючи під час гри, дитина уявлятиме, як авто-багги змагаються між собою на дорогах  пустелі, а потім транспортуються до гаража на вантажівці.

   "Magic Truck Basic" з авто-купе - це  вантажівка зі спортивними автомобілями. Машинка-евакуатор зі змінним напівпричепом для перевезення спортивних автомобілів. Під час гри з іграшкою, дитина зрозуміє механізм роботи евакуатора й отримає відповідь на запитання: чому великі  машини не падають при транспортуванні.

 Автопарк "Magic Truck Basic" це:

  • Міцність і довговічність. Машинками можуть гратися діти кількох поколінь.
  • Реалістичність. Вантажівки максимально точно відтворюють функції справжніх авто.
  • Функціональність. Увесь спецтранспорт має багато функцій та знімних деталей. 
  • Фантастичність. Фари, які світяться без батарейок, абсолютно безпечні для дітей.
  • Призначений для дітей 3+

WADER – бездоганна якість в кожній деталі. Усі іграшки європейського виробника відповідають стандартам якості України й безпечні для дітей. Купити машинки вадер можна у нашому інтернет-магазині.

Замовляйте у нас – економте свій час!