Фото - Текстильна лялька «Angel» – подарунок на перший День ангела крихітки

Текстильна лялька «Angel» – подарунок на перший День ангела крихітки

   Ляльки займають важливе  місце серед іграшок . Особливо у дитячій кімнаті дівчаток. Адже бути мамою маленькі красуні хочуть з раннього дитинства.  Як тільки дівчинка навчиться ходити, візочок з лялечкою стане її улюбленою забавкою. Крихітка буде годувати ляльку, переодягати, колихати й навіть співати колискові.  Дитина повторюватиме усе, що бачитиме в дорослому житті й переноситиме на іграшку усе, що відчуватиме

   М’які текстильні ляльки відрізняються від пластмасових температурою. Пластмасові пупси холодні та тверді. М’які лялечки наповнені силіконізованим волокном. Воно безпечне й гіпоалергенне та підтримує температуру навколишнього середовища. Тому текстильна лялька приємніша на дотик ніж пластмасова. Обіймаючи таку іграшку, малюк відчуватиме тепло та затишок, як в обіймах близької людини.

Яку текстильну ляльку обрати

   Для дітей до трьох років найкраще підійде текстильна лялька невеликого розміру. Усі елементи (очі, носик та рот) повинні бути вишиті, адже малеча може відривати вставну фурнітуру та брати в рот. Вираз обличчя іграшки має бути доброзичливим: весела усмішка віддзеркалюватиметься на личку дитини та налаштовуватиме на позитивну гру.

Текстильні ляльки для новонароджених

Раніше текстильні ляльки виготовляли вручну. Їх традиційно   дарували новонародженим. Лялька була оберегом та символізувала побажання достатку, удачі, щастя.

Дизайнери українського бренду Tigres розробили текстильну ляльку «Angel», яку можна подарувати навіть новонародженій крихітці. Лялечка виготовлена в пастельних кольорах, з милими рисами та пшеничним кольором волосся,  в ніжній світлій сукні. Усі деталі іграшки вишиті, а бантики, що прикрашають волосся та сукню надійно пришиті.  «Angel», має ніжні крила, що надають лялечці особливого шарму.

  • 100% безпечна сировина
  • Ідеально підходить для комфортної гри
  • Гіпоалергенна
  • Гармонійне поєднання кольорів
  • Сертифікат відповідності
  •  Для дітей 0+                                                                                                                                                                                                 

Текстильна лялька «Angel», ТМ Tigres – чудовий подарунок для дівчинки чи дівчини-підлітка на День ангела. Вона оригінальніша ніж гіпсові фігурки, з нею можна гратися, брати у садочок та солодко засинати. Лялечку «Angel»,  можна подарувати на перший День ангела  й малеча гратиме з нею як підросте.